Relatiehoroscoop

Weegschaal met Kreeft

Beste Weegschaal,

Kreeft en Weegschaal zijn allebei kardinale sterrenbeelden. Hier hebben we de emotionele gevoeligheid van het waterelement voor Kreeft, gecombineerd met het intellectuele en sociale waterelement van Weegschaal. Kreeft voelt en zorgt, terwijl Weegschaal verlangt en hunkert. Kreeft wordt vaak gezien als een klimop, vastklampend aan iemand. Terwijl Weegschaal de constante zekerheid nodig heeft van een partner.

Weegschaal houdt er absoluut niet van om alleen te zijn en wil altijd iemand om zich heen hebben. Kreeft voelt zich veiliger wanneer de persoon waarvoor ze genegenheid tonen emotioneel betrokken is. Hier hebben we dus een mix van twee personen die heel mededogend zijn en verder niet echt veel met elkaar gemeen hebben. Wanneer ze zich zouden binden aan elkaar dan zou Kreeft gevoeligheid tonen met sterke emoties. Weegschaal aan de andere kant heeft minder van doen met deze emoties.

Ongeacht het geslacht, Weegschaal voelt zich sterk aangetrokken tot mensen die charme, genade en harmonie tonen. Ze willen het liefst het beste van alles; een goed uiterlijk, entertainment, goede restaurants en dure kleding.

Weegschaal’s werkwijze in relaties heeft iets romantisch. Ze zoeken constant naar nieuwe interessante personen om zich mee te vermaken wanneer hun huidige vlam zijn charme heeft verloren. Maar voordat ze een relatie kunnen beëindigen moeten ze al iemand in de wachtrij hebben staan. Ze zullen nooit alleen door het leven gaan, ook al is het maar voor even totdat ze een nieuwe partner hebben gevonden.

Kreeft is een meer binnenshuis persoon en geeft niet zo veel om materialistische zaken. Ze geven meer om emotionele voldoening binnen een relatie. Zowel Kreeft als Weegschaal hebben vaak een geheime relatie gehad in het verleden om zo hun eigen vaste relatie weer op orde te krijgen. Een ander mogelijke ervaring voor Weegschaal is een relatie waarbij ze betrokken raken met iemand die al een relatie heeft. Gezond verstand zegt ze dat dit toch niet gaat werken, maar het emotionele verlangen dat ze hebben wint het vaak toch van deze gedachte.

Weegschaal wil dat hun partner er altijd op hun best uitziet. Kreeft is meer aangetrokken tot fysieke charme; bijvoorbeeld een goede danser/danseres. Geen van beide tekens houdt van onbehagen gedrag. Wat van binnenuit komt is wat voor Kreeft telt, en hoeveel een persoon om ze geeft. Een voorliefde voor sociale gesprekken met veel evaluaties voordat er beslissingen genomen worden is wat Weegschaal aantrekt. Kreeft houdt er van om herinneringen weer boven tafel te brengen en ze te bespreken, dus dit paar zal altijd open genoeg zijn om problemen te bespreken, maar waarschijnlijk zal Kreeft daar nog doorslaggevender in zijn.