Relatiehoroscoop

Waterman met Waterman

Beste Waterman,

Zie de vonken er vanaf vliegen wanneer je twee Watermannen samen ziet! Je hebt hier te maken met een koppel van twee gelijkdenkende individuen die letterlijk dag en nacht met elkaar kunnen praten! Deze mensen zijn ware humanitairen. We hebben hier twee heel vrijdenkende mensen die open staan voor het accepteren van mensen van welke komaf dan ook. De Waterman staat vaak bekend als iemand die leeft om te feesten. Het zijn sociale mensen die graag praten en ervan houden om met iedereen hun meningen uit te wisselen. Watermannen doen waar ze zin in hebben. Ze houden er niet van om ingesloten te zijn en tolereren het niet wanneer hun vrijheid bedreigd wordt.

Wellicht heb je je Waterman partner ontmoet tijdens een feest of via een gedeelde kennis of vriend. Watermannen nemen vaak deel aan groepsactiviteiten of melden zich aan bij clubactiviteiten. Zo lang het maar dienstbaar is voor de mens in het algemeen.

Jullie zullen elkaars verstandigheid waarderen en geven de voorkeur aan het omgaan met mensen die bekend zijn met de laatste weetjes. Een bekende uitdrukking bij veel Watermannen is: ‘Ja, precies’! Ze staan open voor uitvindingen en hebben de laatste elektronische gadgets die de wereld te bieden heeft waarschijnlijk al in hun bezit.

Houd er rekening mee dat emotie vaak geen grote rol speelt in het leven van een Waterman. Ze denken over problemen, ze hebben er verder niet zo veel gevoelens bij. Ze hebben absoluut geen interesse in tradities of politiek. Humanitaire activiteiten, dat is hetgeen waar hun interesse naar uitgaat!

Romantisch gezien heeft Waterman mentale stimulans nodig om interesse voor zijn partner te behouden. Krijgen ze dit niet, dan vertrekken ze en gaan ze op zoek naar het volgende avontuur. Vaak heeft een Waterman een sterkere binding met zijn vrienden, alsof het familie is. Ze houden ervan om aan problemen te werken die bijdragen aan het algemeen belang en niet zozeer voor één persoon, zoals in een relatie.

Waterman hanteert een meer onpersoonlijke aanpak wat betreft romantiek. Verrassingen en onverwachte elementen staan hoog op de lijst van activiteiten. De studie Astrologie trekt Waterman wel, net als elektronica, computers en de luchtvaart. Watermannen hebben een vindingrijke en intuïtieve geest wat ze enorm helpt bij het oppikken en uitvoeren van ideeën die anderen links laten liggen.

Waterman heeft spontaniteit nodig in relaties en zoekt iemand die daaraan voldoet. Wie anders dan een andere Waterman kan dit beter begrijpen?