Relatiehoroscoop

Waterman met Steenbok

Beste Waterman,

Steenbok heeft af en toe eens een schok van spontaniteit nodig om hem op te laden. Waterman is degene die heerser is over de elektrische ladingen en batterijen. Als er iemand is die de Steenbok zijn batterij kan herladen, dan is het de Waterman wel. In ruil daarvoor zal Steenbok de Waterman helpen in het reorganiseren en herstructureren van Waterman's unieke en inventieve ideeën, met een praktisch tintje.

Waterman tolereert het niet om keuzenloos te zijn, hoewel de bedoelingen van Steenbok eerbiedig en constructief zijn. Dit koppel zou elkaars gewoonten en manieren eerst moeten begrijpen voordat er een echte vriendschap kan ontstaan. Steenbok heeft diepgewortelde manieren, en hoevaak Waterman ook probeert om deze los te wrikken, ze zijn waarschijnlijk niet in staat om de boodschap te laten doordringen. Het iets rustiger aandoen voor de Steenbok doet overigens vaak wonderen voor hen.

Steenbok is beter in staat om de vrijzinnige manieren van Waterman te stabiliseren dan andersom. Af en toe huisarrest zou goed zijn voor de Waterman. Waterman heeft zo zijn eigen tempo, maar Steenbok kan wat balans creëren wat Waterman's ambities goed zal doen.

Steenbok maakt zich zorgen over het bereiken van zijn doelen, terwijl Waterman meer bezorgd is over mensen in het algemeen.

Steenbok werkt hard aan taken om persoonlijke beloftes te vervullen. Waterman is meer tevreden wanneer ze weten dat iedereen eerlijk en gelijk behandeld wordt.

Wellicht hebben deze twee elkaar op het werk ontmoet, samen werkend in hetzelfde team. Of misschien heeft een wederzijdse vriend hen aan elkaar voorgesteld tijdens een politieke campagne. Twee interesses waar ze allebei over beschikken zijn politieke en humanitaire zaken. De beste manier voor Waterman om Steenbok's aandacht te trekken of om zijn goedkeuring te krijgen, is een etentje te organiseren met de baas en een goede indruk achter laten.

Onthoud Waterman, jouw Steenbok houdt van routine en orde. Steenbokken geven de voorkeur aan gestructureerd werken. Aan de andere kant, Waterman vindt het moeilijk om een streng schema aan te houden. Freelance werk trekt de Waterman aan. Het geeft hen afwisseling, verandering en ruimte. Steenbok moet weten wanneer en waar de volgende salarisstrook vandaan komt. Deze twee zullen de lijnen van communicatie open moeten houden om deze relatie tot stand te houden.