Relatiehoroscoop

Waterman met Boogschutter

Beste Waterman,

Wanneer Boogschutter en Waterman een relatie vormen dan komen ze er snel genoeg achter dat ze samen beschikken over een overvloed aan charisma. Daarnaast hebben ze veel overeenkomende interesses.

Dit koppel weet zich goed aan elkaar aan te passen. Zowel Boogschutter als Waterman houden van socializen en zijn altijd bereid om nieuwe ervaringen aan te gaan. Er is weinig emotionele diepgang tussen deze twee sterrenbeelden, en zo drukken ze zichzelf ook niet uit. Eerder op intellectuele wijze. Geen van beide voelt zich comfortabel wanneer ze te maken hebben met mensen die erg emotioneel zijn. Ze houden er beiden van om nieuwe dingen te leren. Praten, discussiëren en debatteren gebeurt tussen deze twee altijd op een vriendelijke, open manier.

Een andere overeenkomst tussen deze twee sterrenbeelden is het feit dat ze allebei ware vrijheidsgenieters zijn. Boogschutter kan wat rustelozer zijn dan Waterman. Waterman uit zijn vrijheid door zijn eigen pad te kiezen en te doen waar ze zin in hebben. Watermannen zijn mensen-mensen die beschikken over een vrije levensstijl. En dat eisen ze ook van zichzelf.

Soms zijn ze liever met vrienden of nemen ze deel aan een humanitair gezelschap.

Watermannen gaan goed samen met veel verschillende soorten mensen. Boogschutter is dol op reizen, en dat geeft ze de gelegenheid om ook met veel verschillende soorten mensen in aanraking te komen. Boogschutter zoekt zijn vrijheid op in het buitenland, op zoek naar buitenlandse culturen, studies en avonturen.

Zowel Boogschutter als Waterman vinden het lastig om een vaste relatie te beginnen. Vooral tijdens hun jeugd. Tijdens hun jeugd zijn ze nog te druk met het ontdekken van wat de wereld ze te bieden heeft. Filosofie en kennis gaat voor hen allebei hand in hand. Boogschutter is net als Waterman onbevooroordeeld, en Waterman is altijd zijn tijd voor.

Deze combinatie sterrenbeelden brengt een soepele relatie. Boogschutter en Waterman werken erg goed samen, als partners of collega’s. Ze hebben elkaar wellicht ontmoet via een kennis, tijdens een studie of tijdens het reizen.

Boogschutter brengt inzicht en Waterman brengt intuïtieve ideeën. Dit paar zal ontzettend veel plezier samen hebben en ze zijn in staat om elkaar de nodige ruimte te geven wanneer ze dat nodig hebben. Ze zijn altijd in staat om een overeenkomst te sluiten, wat het probleem ook is. Boogschutter houdt van de buitenwereld en Waterman houdt van feestjes. Een barbecue en een strandfeest met een volleybaltoernooi is wellicht een ideale set-up. Dit geeft Boogschutter zijn nodige fysieke activiteiten terwijl Waterman zijn feestje heeft en de nodige socializing.