Relatiehoroscoop

Vissen met Weegschaal

Beste Vissen,

Combineer Weegschaal en Vissen, en wat krijg je? Het antwoord is twee extreem gevoelige zielen. Maar de soort gevoeligheid die geproduceerd wordt verschilt tussen de twee. Weegschaal is partner-georiënteerd, en ze hebben graag constant iemand aan hun zijde. Vissen, aan de andere kant, raakt snel verdwaald in gevoelens en voelt zich snel alleen en zwaarmoedig. Vissen heeft iemand nodig voor comfort, begrip en zekerheid.

Wanneer je Weegschaal en Vissen samenbrengt dan zul je merken dat ze best veel gemeen hebben met elkaar. Ze geven beide de voorkeur aan kalmte en rust. Vissen en Weegschaal beschikken over een sterk, natuurlijk, artistieke gave. Dit kan variëren van schilderen tot kunst, handenarbeid of decoratie. Ze houden allebei van muziek en dansen. Ze willen graag een rustige thuisomgeving, netjes onderhouden en een goed uitziende plek. Lichte kleuren doen wonderen voor ze, vooral voor Vissen. Weegschaal doet er vaak alles aan om zeker te zijn dat ze constant omringd zijn door schoonheid. Passende kleuren, bloemen en comfortabel meubilair. Dit zorgt ervoor dat ze allebei een gevoel van harmonie en balans om zich heen hebben.

Vissen is de stillere persoon onder de twee. Weegschaal houdt van praten en communiceren. Maar ze kunnen wel eens onzeker zijn over dingen omdat ze moeite hebben beslissingen te maken. Vissen kan nogal vergeetachtig zijn, verloren in hun dromerigheid, visualiserend over schoonheid. Als ze goed kunnen communiceren met elkaar en problemen tijdig kunnen identificeren, dan zal dit absoluut helpen om vergissingen en misverstanden te voorkomen.

Weegschaal is erg medelevend met zijn partner. Ze gebruiken hun diplomatie om Vissen hun goedaardigheid, behulpzaamheid en sympathie te tonen. Vissen heeft een erg zacht karakter. Gebruik je charme Weegschaal, en Vissen zal het waarderen dat je de tijd neemt om waardering te uiten. De artistieke kant van dit duo brengt veel creativiteit.

Vergeet nooit dat Vissen dingen voor zich houdt wanneer ze gekleineerd worden. Geheimen maken deel uit van hun leven, en dat kan leiden tot verwarring. Vissen zal zich regelmatig afzonderen wanneer hun wereld te ruw en hard voor ze wordt om mee om te gaan. Weegschaal is altijd bereid om over problemen te praten, om zo de pijn te verzachten.

Deze twee sterrenbeelden hebben ook wel aardig wat overeenkomstig gedrag. Vissen is extreem sentimenteel, net als Weegschaal, en ze zijn allebei ontzettend genegen. Vissen is in staat om erg toegewijd te zijn naar Weegschaal. Dit zal Weegschaal’s hart zeker sneller doen laten kloppen. En Weegschaal’s vriendelijkheid zal Vissen’s aantrekkingskracht naar Weegschaal alleen maar sterker maken.