Relatiehoroscoop

Vissen met Kreeft

Beste Vissen,

Water, water en nog eens water! Hier hebben we twee uitstekend bij elkaar passende sterrenbeelden met ongeveer dezelfde persoonlijkheid. Zet je schrap voor een golf van emotionele energie in deze relatie. Zowel Kreeft als Vissen zijn extreem gevoelige individuen, met enorme emotionele diepgang. Hun karakter verschilt slechts op een paar kleine punten, maar wat vast staat is dat ze de dingen allebei erg persoonlijk opvatten. Dit is vanwege het feit dat ze gevoelens van anderen erg sterk oppikken.

De intuïtieve Vissen en de gevoelige Kreeft hebben allebei iets voor medeleven en begrip. Soms huilt Vissen en schrikt Kreeft vervolgens weg. Kreeft voelt heel sterk, en emoties beïnvloeden Kreeft heel snel. Vissen kan makkelijk verward raken omdat ze makkelijk teleurgesteld kunnen worden in de liefde. Ze spelen veel te vaak de rol van martelaar. Wanneer deze twee sterrenbeelden afgaan op hun eerste indruk of instinct, dan zijn ze nooit verkeerd. Gevoelens spelen een enorm grote rol bij zowel Kreeft als Vissen.

Vissen is de romantische dromer, altijd maar fantaseren over liefde. Ze hebben een partner nodig die aardig en medelevend is voor hun fijngevoeligheid.

Wie anders dan een Kreeft kan ze voorzien in hun behoeften, op een verzorgende manier? Deze twee sterrenbeelden houden ervan om de dingen samen te doen, van zwemmen en dansen tot creatieve artistieke ondernemingen. Vissen offert zichzelf vaak op voor een partner. De afhankelijke Kreeft is altijd in de buurt met hun liefdadigheid en genegenheid. Ze zullen Vissen absoluut niet zien als zwak, eerder als heel mededogend.

Het medische vlak, voeding, muziek, ontroerend goed en cosmetica trekt zowel Vissen als Kreeft aan.
Ze zullen zich ook prima vermaken met het kijken van een film, vooral echte jankfilms of romantische liefdesverhalen vallen onder hun favoriete films. Deze twee sterrenbeelden zijn extreem ongedetailleerd, maar Kreeft is het meest vastberaden van de twee. Vissen mokt wanneer de druk groter wordt. Ze zonderen zich af omdat ze niet in staat zijn om met druk om te gaan. Kreeft trekt zich terug in zijn schulp wanneer ze afgewezen worden of wanneer ze pijn gedaan worden. Ze zullen dan nooit meer op dezelfde manier reageren als ze daardoor pijn gedaan zijn. Ze blijven echter wel hartelijk, maar ze zijn niet meer hetzelfde. Anderen krijgen geen tweede kans om ze opnieuw pijn te doen. Vissen, aan de andere kant, is meer vergeetachtig. Ze stoten zich eerder weer tegen dezelfde steen, keer op keer.

Een andere verbintenis tussen deze twee watertekens is film en fotografie. Om de dingen fris en interessant te houden zouden ze samen poëzie kunnen schrijven, of een klas geestelijke ontwikkeling. Vissen en Kreeft dromen allebei erg veel, dus waarom werken jullie niet samen aan jullie geestelijke ontwikkeling en het leren analyseren van dromen. Sta niet gek te kijken wanneer jullie elkaars gedachten af en toe kunnen lezen! Wat een gave! Dus verspil jullie gave niet door jezelf terug te trekken in je schulp Kreeft, of door te dagdromen achter het raam Vissen!