Relatiehoroscoop

Vissen met Boogschutter

Beste Vissen,

Boogschutter is rechtdoorzee en vol energie. Vissen toont rust, vriendelijkheid en gevoeligheid. Wanneer deze sterrenbeelden samenkomen dan is het nog maar de vraag of ze genoeg overeenkomsten hebben. Boogschutter is avontuurlijk en Vissen is mystiek. Ze kunnen elkaar helpen om hun visie naar de wereld te verbeteren door hun verschillen te mixen. Boogschutter kan Vissen laten zien hoe ze hun dromen kunnen filosoferen, en Vissen introduceert Boogschutter hun ze gevoeligheid kunnen uitdrukken.

Vissen kan er zeker van zijn dat Boogschutter humoristisch en luid is over hun ideeën, want Boogschutter’s ideeën gaan vaak samen met openhartigheid. Deze openheid en eerlijkheid helpt de onzekerheid van Vissen te doen verminderen, want onzekerheid is iets waar Vissen vaak mee kampt. Boogschutter kan Vissen verrijken door ze uit hun droomwereld te helpen en ze te introduceren aan de echte wereld door middel van reizen of educatie. Boogschutter zal Vissen altijd op zo’n manieren moeten benaderen dat het Vissen’s vriendelijke aard aantrekt. Alles dat gebeurt met te veel haast zorgt ervoor dat Vissen zijn zachtere kant verschuilt.

Vissen heeft de neiging om veel te leunen op hun partner. Ze hebben zekerheid en medeleven nodig van hun partner. Boogschutter is echter niet zo emotioneel ingesteld als Vissen en ze kunnen daarom wellicht niet de hoeveelheid medeleven uiten die Vissen nodig heeft. Boogschutter kan ongeduldig raken, of niet in staat zijn om de sterke emotionele gevoelens van Vissen te begrijpen, waardoor Vissen zich terugtrekt en afzondering zoekt.

Vissen is echt op zoek naar een romanticus. Iemand die in staat is op ze te beschermen en om ze te helpen bij belangrijke beslissingen. Boogschutter is juist helemaal niet romantisch, maar ze beschikken echter wel even een grote portie gezond verstand. Dit zorgt ervoor dat ze prima in staat zijn om Vissen te helpen aan wat meer zelfverzekerdheid. Deze match zal hard moeten werken om samen sterker te worden. Dit zal namelijk nodig zijn om hun verschillen te overbruggen.

Boogschutter verafschuwt beperkingen, welke vorm dan ook. Boogschutter is op zoek naar een partner die bereid is om hun liefde voor sport en de buitenwereld te delen. Vissen is niet zo energiek als Boogschutter, maar waarom besteden jullie samen niet wat tijd aan boswandelingen of zwemmen?

Hier is nog een andere suggestie die jullie kan helpen om jullie verschillen te overbruggen. Boogschutter is een geboren leraar en is een prima schrijver of instructeur. Combineer deze talenten met de favoriete hobby van Vissen. Vissen houdt van muziek en ze zijn vaak erg goed in het bespelen van een muziekinstrument. Boogschutter zou kunnen helpen in het schrijven van teksten terwijl Vissen zorgt voor de melodie. Mix jullie talenten en maak samen prachtige muziek!