Relatiehoroscoop

Tweelingen met Schorpioen

Beste Tweelingen,

Als je een goede emotionele uitdaging wil hebben Tweelingen, dan heb je met Schorpioen de juiste match gevonden. Bakken met emotionele ladingen is wat Schorpioen te bieden heeft. Maar kan jij, nieuwsgierige Tweelingen, het allemaal ontrafelen? Zeer waarschijnlijk kan Tweelingen dat niet. Tweelingen houdt er van om te praten en ideeën uit te wisselen op een open manier. Alles is een groot geheim met Schorpioen, en Tweelingen zal veel emotionele spanning ervaren bij het achterhalen van deze geheimen.

Schorpioen zwijgt over veel conflicten of problemen en jaren later komt hij er ineens op terug. Nee, Tweelingen zal er helemaal niets meer van herinneren, maar daar laat hij het niet bij zitten. Schorpioen beschikt over een geheimzinnig karakter en houdt er niet van om ondervraagd te worden.

Op romantisch vlak neemt water het op tegen lucht wanneer we deze twee sterrenbeelden gaan vergelijken. Schorpioen heeft de behoefte aan een partner die ze kunnen controleren, iemand die sensueel en seksueel is en er niet open over praat. Ze zijn doeners, geen praters. Er zal veel aanpassingsvermogen aan te pas komen bij deze relatie.

Raad eens wie het aanpassen op zich mag nemen? Juist, Tweelingen, je snapt hem al.

Schorpioen’s geheimzinnigheid wakkert Tweelingen’s nieuwsgierigheid aan. Maar hoe gaan we dan verder? Het begrijpen van emoties is niet Tweelingen’s sterke punt, maar hun nieuwsgierigheid lokt ze toch om te achterhalen wat Schorpioen bezig houdt. Hier zou je wel eens geprikt kunnen worden door de Schorpioen, want Schorpioen houdt niet van wispelturigheid en geflirt. Schorpioen wil je helemaal voor zich alleen. Kun je lang genoeg stil zitten? Voor altijd?

Schorpioen heeft constante zekerheid nodig van een partner die romantisch en intuïtief is, en een partner die Schorpioen’s diep verborgen angsten weet te verlichten. Tweelingen is misschien niet in staat om aan deze eisen en wensen te voldoen.

Schorpioen gebruikt zijn seksuele aantrekkingskracht en zijn subtiliteit om zijn partner aan te trekken. Tweelingen past geestige gesprekken toe, het juiste zeggen op het juiste moment, om zo de interesse van hun partner te winnen. Dit zijn twee heel verschillende aanpakken.

Als Tweelingen een serieuze relatie aan wil gaan met Schorpioen, laat Schorpioen dan de leiding nemen en ontwikkel zelf meer ervaring op het vlak van genegenheid. Wellicht dan is Tweelingen in staat om zich aan te passen aan Schorpioen. Want Schorpioen zal niet zomaar in staat zijn om zich aan te passen aan Tweelingen. Als het je lukt om het vertrouwen te winnen van Schorpioen , wat zeker niet makkelijk is, dan maak je een kans om Schorpioen’s goedkeuring te krijgen. Tweelingen zoekt avontuur, terwijl Schorpioen op zoek is naar een constante uitdaging op romantisch vlak. En onthoud Tweelingen, hoe lastiger het is voor een Schorpioen om je te krijgen, hoe meer ze hun best gaan doen!