Relatiehoroscoop

Tweelingen met Ram

Beste Tweelingen,

Deze twee sterrenbeelden kunnen werkelijk een hele avond lang tot in de late uurtjes met elkaar praten. De geweldige ideeën van Tweelingen samen met zijn communicatiebehoefte mengen heel goed samen met Ram zijn behoefte voor actie en spanning. Samen heb je echt een paar dat uren lang met elkaar kan praten over van alles. Het elkaar aanmoedigen zorgt voor een goede vriendschap en goede communicatie tussen deze twee.

Romantisch gezien zullen ze zich eerst aangetrokken tot elkaar voelen door lange gesprekken, waar ze ideeën uitwisselen met elkaar over verschillende onderwerpen. Ze hebben gewoonweg veel plezier met elkaar, met wederzijdse bewondering. Ze delen plezier en spel met elkaar. Geestelijke verwantschap kun je het noemen, hoewel er niet echt veel emotionele uitwisseling plaatsvindt. Ze hebben bewondering voor elkaars gedachten, ideeën en stijlen van zelfexpressie.

Tweelingen en Ram samen past zich goed aan aan veranderlijke situaties. Ze willen beiden wat vrijheid in een relatie om hun ding te doen. Geen van beiden is echt het emotionele type. Alles gaat op een verbale, intellectuele manier.

Dit is een koppel dat open kan praten over elkaars verschillen of elkaars ideeën. Ze passen zich overigens ook goed aan aan elkaar door te schikken. Ze kunnen beiden onafhankelijk werken, zonder dat dit een emotionele reactie bij één van de twee opwerkt. Een drukke, hectische levensstijl zal wellicht daarom goed zijn voor deze combinatie.

Tweelingen wil nooit echt te lang verbonden zijn aan iets, en dat past uitstekend bij de vurige vlammen van Ram. Tweelingen heeft veel verschillende ideeën om geld te verdienen, en is in staat Ram te ondersteunen in marketing, verkoop of promotie. Dit is een koppel dat constant op pad is om interesses en uitdagingen aan te gaan.

Tweelingen heeft veel verschillende interesses die Ram kunnen inspireren om in mee te gaan. Ze zullen wellicht eerst vrienden worden, en dan pas verliefd raken. Het is opmerkelijk dat Tweelingen zich vaak aangetrokken voelt tot de extraverte vuurtekens, meestal Boogschutters. Als we deze combinatie een cijfer moesten geven, dan zouden ze samen zeker een 8 krijgen. De tweede beste keuze is zonder twijfel een ander vuurteken, zoals Ram.

Het komt vaak voor bij Tweelingen dat ze dingen vergeten. Ze kunnen 's ochtends de krant lezen, en later op de dag alweer vergeten zijn waar een bepaald artikel over ging. 'Maar ik heb het wel gelezen!' Maar als er iemand is die mee kan komen met Tweelingen, dan is het Ram wel!