Relatiehoroscoop

Tweelingen met Maagd

Beste Tweelingen,

Hier hebben we twee sterrenbeelden die door dezelfde planeet geheerst worden, namelijk Mercurius. Ze zijn zich allebei goed in staat zich aan te passen aan verandering, maar hun elementen verschillen aanzienlijk. Tweelingen is lucht en Maagd is aarde. We hebben dus de methodische Maagd gekoppeld aan de minder gedetailleerde energie van Tweelingen.

Laten we hun heersende planeet Mercurius eens in beschouwing nemen. Dit trekt al het mentale naar ze toe; de gedachtegang en geest. Beiden zijn intelligent, maar hebben verschillende manieren van zelfuitdrukking. Tweelingen kan Maagd frustreren met onderbrekingen of het niet geven van specifieke antwoorden. Deze eigenschap van Tweelingen is vanwege Tweelingen’s meer gespreide, veranderlijke karakter. Maagd is veel preciezer en exacter waardoor misverstanden tussen de twee regelmatig kunnen plaatsvinden. Tweelingen kan met geweldige ideeën komen, maar Maagd zal ze moeten uitvoeren. Maagd zal zich er helemaal voor geven. Maar wees gerust, Maagd zal de klus klaren. Maagden beschikken over het nodige geduld dat ervoor vereist is, iets dat bij Tweelingen ontbreekt.

Tweelingen gaat de romantiek aan met een onvoorspelbare vorm van flirten.

Maagd gebruikt zijn verstand en doet heel pietluttig over het uitkiezen van een partner. Over het algemeen valt Maagd niet op personen die flirten. Maagden weten precies wat voor type of persoon ze willen en zullen niet betrokken raken in oppervlakkige zoektochten. Tweelingen aan de andere kant springt van de één naar de ander, want ze zijn makkelijke verveeld. Dit kan absoluut problemen geven voor de meer serieuze Maagd.

Er is een flinke portie nerveuze energie aanwezig bij beide sterrenbeelden. Maagd heeft een behoefte aan herhaling en verduidelijking bij alles. Altijd maar categoriseren en organiseren. Tweelingen doet iets één keer en het is afgerond en vergeten. Maagd is van het ijsberen, Tweelingen is meer van het nagelbijten. Beide sterrenbeelden kunnen vrij nerveus of bezorgd zijn, en zullen moeten leren meer ontspannen te zijn. Af en toe diep adem halen, ontspannende muziek opzetten en een rustige omgeving opzoeken kan voor ze allebei ontzettend helpen.

Tweelingen heeft geen moeite om in rommel te werken. Het interesseert ze gewoon niet. Maagd moet alles op zijn plekje hebben, want anders kunnen ze niet optimaal werken. Als jullie samen gaan wonen, dan zal Maagd moe worden van het feit dat ze alle rommel van Tweelingen moeten opruimen. Maar ze doen het altijd, want ze houden van netheid. Wanneer Maagd boos is, dan maken ze schoon, gaan ze opruimen of ze gaan werken aan een project. Dit is voor hen een manier om te ontspannen. Maar vergeet niet, Tweelingen is speels en Maagd is voorzichtig en verstandig. Hebben ze genoeg overeen om een relatie te laten werken? Hiervoor zul je ze nog iets beter moeten analyseren!