Relatiehoroscoop

Tweelingen met Boogschutter

Beste Tweelingen,

Trekken tegenpolen elkaar aan? Ja, absoluut! Hier hebben we twee tegenpolen van elkaar. Tweelingen is van de informatie, communicatie en gesprekken. Boogschutter is van de hogere kennis, gemengd met filosofie en net als Tweelingen hebben ze een voorliefde voor vrijheid. Deze twee sterrenbeelden gaan goed met elkaar samen, maar zijn toch tegengesteld aan elkaar. Beide sterrenbeelden houden van verandering en kunnen zich ook goed aanpassen aan verandering. Hoeveel meer kun je overeen hebben met elkaar?

Tweelingen zijn altijd onderweg, en zo willen ze het ook. Boogschutter heeft een lust voor de natuur met een sterke interesse voor leren en reizen. Beide sterrenbeelden beschikken over een wat rusteloos karakter en begrijpen elkaars behoefte voor verandering dan ook erg goed. Ze zijn allebei altijd op zoek om nieuwe dingen te leren.

Boogschutter is gezegend met een geweldig gevoel voor humor, openheid en hun bijzondere mate van intelligentie wordt volledig goedgekeurd door Tweelingen. Beide sterrenbeelden zijn uitstekende leraren, schrijvers of zelfs komieken. Wanneer Tweelingen typetjes speelt dan heeft Boogschutter de grootste lol!

De romantiek tussen deze twee sterrenbeelden vindt zijn oorsprong waarschijnlijk door betrokkenheid in de studie of het reizen.

Boogschutter heeft waarschijnlijk een andere culturele achtergrond of komt van een ander (ver) land. Vaak is Tweelingen's betrokkenheid met Boogschutter een relatie op afstand waarbij lange reistijden genoodzaakt zijn om elkaar te zien. Het internet is de meest waarschijnlijke plaats waar ze elkaar ontmoet zouden kunnen hebben.

Tweelingen geeft de relatie tussen Tweelingen en Boogschutter echt kleur, maar toch zal Boogschutter waarschijnlijk meer dan één relatie in zijn leven hebben. Vanwege de dualiteit binnen het sterrenbeeld Tweelingen zal dit waarschijnlijk eveneens gelden voor Tweelingen.

Beiden sterrenbeelden moeten hun intenties op een open manier communiceren naar elkaar zodat ze elkaar niet verwarren. Boogschutter heeft de neiging om beloftes te maken die ze niet waar kunnen maken, ook al gaat het in alle eerlijkheid en met alle goede bedoelingen. Tweelingen staan bekend om hun vergeetachtigheid, terwijl ze meerdere projecten tegelijk aanpakken. Dit zorgt er dan ook wel voor dat ze elkaar af en toe onbedoeld vergeten.

Boogschutter moet eerst een bepaalde mate van volwassenheid krijgen voordat ze echt een serieuze relatie aangaan. Dit is vanwege hun sterke drang naar vrijheid en reizen tijdens hun jeugdjaren. Tweelingen heeft een vriendelijke, intellectuele parter nodig. In hun zoektocht naar de juiste geestelijke verbinding zullen ze verschillende relaties geprobeerd hebben voordat ze de juiste gevonden hebben. Er zal een echte klik ontstaan tussen Tweelingen en Boogschutter wanneer ze besluiten om het samen wat rustiger aan te doen.