Relatiehoroscoop

Stier met Vissen

Beste Stier,

Hier hebben we een goede combinatie. Deze twee sterrenbeelden houden er allebei van om de dingen rustig aan te doen. De gevoelige, tedere, romantische stijl van Vissen wordt aangetrokken door de praktische, simpele stijl van Stier. Wanneer vissen verward of onzeker is, wat regelmatig bij ze voorkomt, dan is Stier de helpende hand.

Stier is aards en houdt van dingen die aantrekkelijk zijn voor zijn zintuigen. Vissen is emotioneel en benodigt een zachtaardige benadering van energie tussen mensen. Jazeker, extreem romantische ervaringen kunnen absoluut succesvol zijn met deze combinatie. Sfeermuziek, de geur van brandende kaarsen en het geluid van regendruppels op het dak trekt beide sterrentekens aan. Het geeft hen een verzachtend effect.

Alles muzikaal trekt hen beiden aan. Het teken Vissen heerst over muziek, kunst, het medische vlak en film. Om er maar een paar te noemen. Stier houdt van aantrekkelijke geuren en smaken. Een perfect cadeau voor een Vissen van een Stier is dan ook een parfum of hun favoriete CD. Alles dat ook maar een hint van suggestie of illusie wekt maakt het extreem romantisch voor Vissen.

En dit past goed bij een Stier, want hij houdt van esthetische omgevingen.

Stier is geduldig en Vissen beschikt over een sterk gevoel voor intuïtie. Vissen zouden altijd hun instinct moeten volgen. Hun gevoelens zijn enorm sterk. Stier maakt beslissingen op basis van redenering, Vissen gebruikt eerder zijn emoties; medeleven, sympathie en ethiek.

Soms vindt Stier Vissen een dromer, met gebrek aan ambitie of kracht wanneer de dingen lastig worden. Stier zou moeten proberen om wat gevoeliger met de emoties van vissen om te gaan, anders zou Vissen wel eens uiteen kunnen vallen. Soms moet Stier dus gewoon wat op de tenen lopen en zijn geduld uitoefenen.

Wanneer het tot liefde komt, of het binden in een relatie, dan gaat Vissen er helemaal voor wanneer je eenmaal hun vertrouwen of goedkeuring gewonnen hebt. Soms heeft Vissen een moment van afzondering nodig. Dit helpt ze om hun ziel opnieuw op te laden. Stier vindt dit absoluut geen probleem, omdat voor hem hetzelfde geldt. Hij zit graag in zijn eentje op de bank naar een film te kijken.

Zo lang Stier Vissen op zijn natuurlijke, zachtaardige en attente manier blijft benaderen, dan zal Vissen daar absoluut gehoor aan blijven geven!