Relatiehoroscoop

Stier met Tweelingen

Beste Stier,

In de dierenriem zijn deze twee sterrenbeelden buren van elkaar, maar in het echt leven ze niet eens in dezelfde straat. Er zijn veel 'ups and downs' tussen deze twee sterrenbeelden als het gaat om zelfuitdrukking.

Stier heeft zo zijn eigen routines, en Tweelingen zijn extreem veranderbaar. Tweelingen zijn flexibel en ze passen zich makkelijk aan, aan hun omgeving. Stier absoluut niet. Tweelingen zijn bijna nooit op tijd en Stier is trouw en constant. Tweelingen is wispelturig, soms zelfs wel eens ontrouw en absoluut inconsistent.

De Tweelingen zijn hier eigenlijk om te leren communiceren, aangezien ze nogal spraakzaam zijn. Er zijn momenten dat Stier simpelweg met rust gelaten wil worden. Tweelingen en Stier zijn absoluut geen perfecte match. Aarde (Stier) en Lucht (Tweelingen) doen absoluut niets voor elkaar. Ze zijn overigens ook geen tegengestelden van elkaar. Ze zijn gewoon twee totaal verschillende energieën.

Stier ziet Tweelingen als oppervlakkig en vluchtig. Tweelingen ziet Stier vaak als saai. Als je enkel de zonnetekens met elkaar vergelijkt, dan wordt echt sterk aangeraden om een horoscooptrekking te doen met alle andere planeten in kaart gebracht, om te kijken wat hen elkaar doet aantrekken.

Want het komt hoogstwaarschijnlijk niet door de zonnetekens. Onthoud om gebruik te maken van de Ascendanten en andere tekens om een compleet overzicht te krijgen van individuele vergelijkingen.

Positief gezien kun je zeggen dat waar Tweelingen gebrek aan heeft, Stier aanvult. Laat Stier de financiën doen en laat hem koken. En laat Tweelingen de telefoongesprekken houden en het praatwerk doen.

Tweelingen heeft goede ideeën en vaardigheden in verkopen. Stop de talenten van deze twee sterrentekens samen terwijl Stier de geldbeslissingen maakt en je hebt een goed begin! Stier is niet zo rusteloos als Tweelingen, dus zo lang je Tweelingen bezig houdt, dan ontspannen ze. Stier is vaak te relaxed voor wat Tweelingen betreft.