Relatiehoroscoop

Stier met Stier

Beste Stier,

Hoe voelt het om met een persoon om te gaan die extreem vast zit in zijn eigen gewoontes? Als er iemand is die dat weet, dan is het wel een andere Stier. Hier hebben we twee personen die erg geldbelust zijn. Het goede nieuws is dat ze er allebei content mee zijn. Het slechte nieuws is dat geen van beiden de mogelijkheid heeft om de ander te helpen als ze samen in de put zitten.

Twee Stieren samen kunnen vaak in een sleur leven, in een vastgewortelde routine. Ze houden er absoluut niet van als hun agenda verandert, alsof de grond vanonder hen vandaan losbreekt. Ze zijn allebei gewend aan gewenning. Maandag is boodschappen doen, dinsdag is wasdag, vrijdag gaan ze bowlen, etc. En het avondeten is elke avond om 18.00 stipt geserveerd. Nee, niet 17.55 of 18.16! Veranderen zullen ze absoluut niet snel. Ze hebben er een hekel aan, en ze hebben moeite om zich aan te passen aan verandering. De enige reden voor verandering bij hen is wanneer het hun eigen idee is.

Laten we er even vanuit gaan dat jullie een koppel zijn en één van jullie wordt gedwongen om van baan te veranderen of te verhuizen.

Zo lang het maar jouw idee was, en je kunt er de tijd voor nemen, dan is het prima, toch? Maar wanneer het je opgedrongen wordt, dan gaat het met maximale weerstand. Het kost veel tijd voor een Stier om zich aan te passen aan veranderingen, dus onthoud dit!

Jullie houden allebei van comfort en luxe. Van goed eten, muziek, nette kleding en een rustig thuisleven. Jullie twee moeten samen in staat zijn om geld te sparen. Je leert de dingen op een wat tragere manier dan de meesten. Maar eenmaal bekwaam, dan zit deze kennis voor altijd bij je.

Jullie zijn echt twee methodisch denkende personen. Jullie kunnen ontzettend opstandig en eigenwijs zijn, en de tijd nemen om beslissingen te maken. Jullie hebben exact dezelfde aanpak tot relaties: Rustig en kalm, constant en stabiel. En wanneer je eenmaal vastberaden bent, dan blijf je voor altijd trouw aan je keuze.

Stier voelt zich aangetrokken tot fysieke schoonheid. Je bent erg geduldig in de liefde, volhardend en praktisch ingesteld. Met andere woorden, je bent bereid om te wachten op de speciale persoon. Zeker wanneer je aanvoelt dat het het wachten waard is. Wees alleen niet te eigenwijs met je eigen routines en gewoontes, want verandering is groei. Geen verandering is stagnatie. Dus fleur op en leer te leven met wat zo nu en dan op je pad komt.

Twee Stieren samen zijn in staat om te genieten van tuinieren, geld verdienen, geld sparen, de warmte van de open haard en veel zoenen en knuffels.