Relatiehoroscoop

Stier met Schorpioen

Beste Stier,

Dit zijn de twee geldtekens van de dierenriem. Beiden staan erg vast in hun gewoonten en manieren, en zijn tevens tegengesteld aan elkaar. Beide sterrenbeelden zijn erg gefixeerd op financiën. Stier zegt: Het is MIJN geld. Schorpioen zegt: Het is ONS geld.

Stier is nogal bezitterig en Schorpioen kan jaloers zijn. Geen van beide sterrenbeelden schikt graag. En dat is dan ook hetgeen dat dit koppel moet leren. Leren flexibel te zijn naar elkaar en te leren schikken. Maar het gaat heel lastig zijn voor dit paar om te schikken, vergeven en vergeten.

Schorpioen beschikt over enorm complexe emoties en houdt er niet van om ondervraagd te worden. Hun liefdesgeheimen zorgen ervoor dat ze erg op zichzelf zijn. Stier kan afknappen op Schorpioen's eigenwijsheid. Maar beschikt tevens over diezelfde koppigheid, hoewel zonder dezelfde emotionele intensiteit.

De vrouwelijke Schorpioen heeft een sterke partner nodig. Iemand die haar begrijpt. Stier kan sterk zijn, maar het kan zijn dat Stier Schorpioen niet volledig begrijpt. Ze beschikt zeer waarschijnlijk over een lange lijst bewonderaars en gebruikt haar seksuele boventoon om aandacht te krijgen.

De mannelijke Schorpioen, eveneens als de vrouwelijke Schorpioen, kunnen erg bezitterig en jaloers overkomen in relaties waarbij ze de controle over hun partner proberen te krijgen. Maar vergeet vooral niet dat Stier erg veel tegendruk geeft wanneer hij opgedrongen wordt.

De mannelijke Schorpioen zal zich aangetrokken voelen tot de vrouwelijke Stier door haar fysieke schoonheid en financiële bewustzijn. Zoals het gezegde gaat: 'tegengestelden trekken elkaar aan', maar de eerste aantrekking geeft niet altijd het verwachte resultaat. Bij dit koppel zal het vaak voorkomen dat de één de rol speelt van ouder, en de ander van het kind.

Positief gezien kun je stellen dat wanneer ze leren om te gaan met hun verschillen, dat ze zichzelf aan elkaar kunnen optrekken en dat ze elkaar kunnen belonen. In andere woorden, waar de één gebrek aan heeft of wat de één mist, daarin kan de ander helpen te compenseren. Voor deze weinig flexibele tekens is het vaak erg uitdagend om harmonieus met elkaar om te gaan, want geen van beiden tolereert de bazigheid van de ander over hem of haar.

Voordat jullie betrokken raken in een relatie, is het verstandig om de tijd te nemen elkaar beter te leren kennen en eerst een vriendschap op te bouwen.