Relatiehoroscoop

Stier met Leeuw

Beste Stier,

Deze twee sterrenbeelden hebben eerder een boksring nodig dan een slaapkamer. De aarde van Stier verstikt het vuur van Leeuw. Als je ooit een koppel ruzie hebt zien maken dan is het waarschijnlijk deze verschrikkelijke combinatie.

De energieën van Stier en Leeuw is wat je noemt statisch. Absoluut niet flexibel en juist gezet in hun eigen patronen. Dat klinkt dus niet echt als goede samenwerking.

Stier is op zoek naar een soepele relatie terwijl Leeuw juist flamboyant en dramatisch is, op zoek naar aandacht. Ze kunnen elkaar soms echt verafschuwen. Stier trekt zich mokkend terug. Hij weigert de druk van Leeuw naar hem te confronteren.

Stier kan niet goed tegen verandering. In een relatie met Leeuw is het goed mogelijk dat hij er misschien wel een jaar over doet om een relatie uit te maken. Nadat Stier zegt tegen Leeuw dat de relatie voorbij is, schreeuwt en krijst Leeuw tegen Stier dat Leeuw het op zijn manier wil. Vervolgens zit Stier uren in stilte zonder wat te zeggen. Dit is echt typisch voor Stier. Het is zijn manier om te zeggen dat er iets mis is, en dat hij het er niet mee eens is.

Door Stier's zwijgen laat hij jou achter het probleem komen.

Jaren nadat de relatie voorbij is hebben ze nog steeds niet met elkaar gesproken! Wanneer een 'statisch' sterrenbeeld eenmaal een gedachte heeft en een keuze gemaakt heeft, komt hij niet terug op deze beslissing. Hoe lang het ook geleden is. En zowel Stier als Leeuw zijn statische tekens!

Leeuwen zijn op zoek naar een partner die hun sociale kringen kunnen verbeteren. Hij is een opschepper en wil trots zijn op zijn partner. Ze willen iemand hebben die aanhankelijke gebaren uitstraalt. En iemand die zich goed kleedt. Vrouwelijke Stieren willen veiligheid boven alles. Ze willen iemand die hen ophaalt in een dure auto.

Maar onthoud, als je partner een Stier is, dan pikken ze een heleboel voor een lange tijd, voordat ze er eindelijk genoeg van hebben en vertrekken. Leeuw is te druk bezig met zich op te maken voor de spiegel voordat ze zich ineens realiseren dat Stier al lang weg is.