Relatiehoroscoop

Stier met Boogschutter

Beste Stier,

Stier zal een tandje moeten bijzetten om Boogschutter te kunnen bijhouden. Een Boogschutter is iets te rusteloos voor een Stier. Boogschutter zal wellicht een versnelling moeten terugschakelen voor Stier. Hier hebben we het snelle vuur (Boogschutter) samen met bedeesd aarde (Stier). Ze zullen gedurende hun weg samen een aantal keer moeten stoppen om deze combinatie te laten werken.

Boogschutter is makkelijk in de omgang en is altijd volgeladen met humor. Op praktisch niveau is Stier hierdoor aangetrokken, zo lang de kern van de grap maar logisch is voor hem. Maar dit zal waarschijnlijk wel het geval zijn, aangezien Boogschutter een ware filosoof is. Stier beschikt over de eigenschappen om Boogschutter een solide basis te geven om een bepaalde taak of opdracht uit te voeren. Stier ploegt en zwoegt terwijl Boogschutter vooruitspoelt en springt. Hier hebben we echt wel twee verschillende stijlen van zelfuitdrukking. Boogschutter is flexibel naar verandering. Stier absoluut niet.

Boogschutter is op zoek naar een intellectuele partner. Iemand met wie hij samen kan reizen en kan genieten van het buitenleven.

Stier houdt van wat rondkeutelen in zijn tuin, of naar het zwembad gaan en houdt niet zo van dat wilde waarover Boogschutter beschikt. Boogschutter heeft een maatje nodig die hem voorziet van regelmatige tempowisselingen en verandering. Iemand die direct tot zaken komt en recht door zee is.

Reizen speelt een grote rol in het liefdesleven van Boogschutter. Of ze daten iemand die van grote afstand is, ze raken verliefd op een buitenlander of het is iemand met een heel andere achtergrond. Het zou verstandig zijn als Stier een rugzak bij de hand hield voor het geval dat Boogschutter ineens besluit op reis te gaan.

Overhaast een relatie aangaan is niet iets dat je één van beiden snel zult zien doen. Maar voor verschillende redenen. Stier is voorzichtig met hetgeen waarin ze betrokken kunnen raken. Boogschutter aan de andere kant is meer terughoudend omdat ze bang zijn hun vrijheid te verliezen. Een volwassen, volleerd Boogschutter gaat eerder een relatie aan dan een jonge Boogschutter. Dit is omdat een jonge Boogschutter eerder kennis vergaart via reizen en leren, in plaats van relaties.

Boogschutters staan altijd open om te leren over verschillende culturen, andere rassen, en andere mensen in het algemeen. Ze hebben een talent voor het begrijpen van buitenlandse talen. Welke taal dan ook!

Het doet Stier goed als Boogschutter blij en tevreden is. Deze sterrenbeelden zijn echter niet het meest ideale koppel. Het zal makkelijker zijn voor boogschutter om zich aan te passen in de relatie, dan voor Stier. Stier zal Boogschutter voor de rest van zijn leven als vriend houden, zo lang ze maar altijd eerlijk tegen hem zijn!