Relatiehoroscoop

Schorpioen met Schorpioen

Beste Schorpioen,

Een Schorpioen samen laten gaan met een andere gelijkdenkende Schorpioen, geeft de meest intensief mogelijk combinatie. Enkel een andere Schorpioen is in staat om te weten hoe een Schorpioen denkt en wat ze voelen. En ja, twee Schorpioenen samen geeft de meest geheimzinnige en emotionele relatiematch die je ooit zult tegenkomen.

Ze beschikken ook over een aangeboren heldervoelend vermogen en dromen regelmatig. Ze voelen zich allebei aangetrokken tot mysterieuze gebeurtenissen en de mogelijkheid om zichzelf te transformeren. Wanneer een Schorpioen de bodem van de put raakt dan beschikken ze over een ongelooflijk vermogen om zichzelf weer te krijgen waar ze willen zijn. Wat ze daar ook voor moeten doen. Het is alsof ze zichzelf opnieuw geboren kunnen laten worden. En ook al kan deze wedergeboorte een hele poos duren, een Schorpioen kan vele verschillende obstakels in het leven overwinnen.

Schorpioenen kunnen zich flink geraakt voelen door situaties waarover ze geen controle hebben. Het verwart en frustreert ze enorm. De zoektocht naar macht is een Schorpioen zijn levensdoel. Controle en manipulatie helpt ze dit te bereiken.

Wanneer twee Schorpioenen samen zijn dan zal een ieder van hen uiteindelijk leren dat de meest belangrijke levensles het loslaten van opgekropte emotionele gevoelens is. Want dit machtsspel leidt uiteindelijk naar spijt en verlies door hun langdurig volhoudende weerstand en koppigheid. Schorpioenen kunnen nogal eens flink verbaasd staan wanneer ze realiseren dat ze iemand gevonden hebben die voldoen aan hun eisen, wat het geval is bij twee Schorpioenen. Ze zullen elkaar vaak testen, want ze zijn niet het type dat anderen makkelijk vertrouwt. Je zult je eerst moeten bewijzen.

Schorpioen heeft echt een hekel aan mensen die niet in hen geloven, of mensen die zich bemoeien met hun privézaken. Je kunt een Schorpioen van alles vragen, maar dwing ze nooit! Wanneer je eenmaal hun vertrouwen hebt gewonnen, dan zal de liefde en goedkeuring van hun partner een eeuwige betekenis voor ze hebben. Het is alles of niets voor een Schorpioen!

Schorpioenen zijn erg seksueel ingesteld met een enorme passie. Je kunt er vanuit gaan dat je een romantisch avontuur te wachten staat met een Schorpioen. Twee Schorpioenen zullen elkaars kwaliteiten bewonderen, zoals bijvoorbeeld het vermogen om problemen op te lossen. Hoe ingewikkeld ze ook zijn. Ze zullen samen vaak roddelen over anderen, want geheimzinnigheid is iets dat ze allebei aantrekt. Je zult twee Schorpioenen vaak een gedeelde bankrekening zien hebben, maar dreig nooit met een Schorpioen zijn financiële status, want ze zullen niet rusten voordat hun wraak genomen is. Bij een Schorpioen is het lastig te achterhalen wat ze bezighoudt. Enkel een andere Schorpioen zal weten te achterhalen hoe dit gemaskeerde persoon denkt.

Schorpioen houdt van onderzoeken. Ze hebben de mogelijkheid om zichzelf te genezen en zouden deze natuurlijke kwaliteit met goede bedoelingen moeten gebruiken. Het gebruik van deze gave voor manipulatie zal uiteindelijk alleen maar leiden tot teleurstelling.

Een relatie tussen twee Schorpioenen is vaak een stormige, intensieve relatie vol met passie. Hun verlangens zullen uiteindelijk beloond worden wanneer ze beginnen met het accepteren van verandering.