Relatiehoroscoop

Schorpioen met Leeuw

Beste Schorpioen,

Op het eerste gezicht ziet het er naar uit dat het een lastige klus gaat worden voor deze twee heel eigenwijze sterrenbeelden om elkaar te begrijpen. Er zijn lessen van elkaar te leren wanneer het gaat om het hebben van een relatie, maar ze zijn nooit makkelijk. Om de verschillen tussen deze twee sterrenbeelden te begrijpen moet je realiseren dat Leeuw's vuur het moet opnemen tegen Schorpioen's water. Er kunnen vonken wegspatten wanneer de relatie tot stand komt, maar gedurende de voortzetting van de relatie kan er echt een gebrek aan overeenkomsten ontstaan. Beiden vinden het lastig om te vergeten en vergeven.

Je moet begrijpen dat fysieke aantrekkingskracht een belangrijke rol speelt voor zowel Leeuw als Schorpioen. Schorpioen geeft hoge prioriteit aan geld en inkomen. Leeuw aan de andere kant, kun je vaak betrappen op roekeloos spenderen, iets dat een Schorpioen nooit zal tolereren. Leeuw kan heel luid en open zijn wanneer het gaat om het uitdrukken van meningen, terwijl Schorpioen de voorkeur geeft aan geheimzinnigheid. Beiden moeten leren om water bij de wijn te doen, maar voor geen van beiden zal dit een makkelijke opgave zijn.

Wanneer je een Schorpioen bij een Leeuw plaatst dan brengt dat emotionele weerstand gepaard met eigenwijze trots. Dat klinkt als een hele opgave, niet dan? Dit komt omdat Schorpioen controle wil hebben en Leeuw de baas wil zijn. Schorpioen zal Leeuw beter nooit commanderen of de les lezen. Want hier reageert Leeuw op met: "Oh nee! Absoluut niet!". Schorpioen moet Leeuw dus nooit vertellen wat te doen. Waarschijnlijk bereikt Schorpioen meer door het te vragen. Leeuw moet leren om zijn flamboyante stijl wat te onderdrukken, omdat dit voor Schorpioen wel eens in het verkeerde keelgat kan schieten en kan denken dat Leeuw de touwtjes in handen wil nemen. Wanneer je deze basale verschillen begrijpt en leert samen te werken met elkaar, dan zullen deze blokkades geen probleem meer zijn.

Schorpioen is aangetrokken tot personen die zich superieur opstellen, en Leeuw is daar een expert in. Hoe meer uitdagingen Leeuw Schorpioen geeft, hoe vastberadener Schorpioen is om Leeuw voor zich te winnen. Leeuw zal een tikkeltje jaloezie en bezitterigheid ervaren van Schorpioen, want ze willen je helemaal voor zichzelf.

Wanneer deze twee sterrenbeelden hun verschillen moeten uitvechten, dan kun je dit het beste in privé-sferen doen. Leeuw wil graag goed overkomen voor het grote publiek, en Schorpioen houdt er absoluut niet van wanneer zijn geheimen publiekelijk gemaakt worden. Dus houd jullie privéleven privé. Dat is één ding waar deze twee het absoluut mee eens zullen zijn.

Schorpioen zal zijn geheimen nooit blootleggen, maar Leeuw onthult ze als hun trots in gevaar komt. Vergis je niet, deze twee tekens zijn niet flexibel en veranderbaar. Ze houden niet van verandering. Het is te lastig voor ze om er mee om te gaan, tenzij zij degene zijn die het script schrijft of het stuk regisseert.