Relatiehoroscoop

Ram met Stier

Beste Ram,

Er zijn twee grote verschillen in deze combinatie. Ram zal met haast aan alles beginnen en zal de uitslag zo snel mogelijk willen weten. Stier reageert veel langzamer en peinst nogal over de dingen. Dit peinzen kan een Ram helemaal gek maken. Hier hebben we twee verschillende temperamenten en stijlen om problemen aan te pakken.

Romantisch gezien is Stier zachtaardig en aanhalig met veel gevoelige kusjes en houdt er van om alles langzaam en veilig te doen. Ram heeft een veel ruwere aanpak, wat een afknapper kan zijn voor Stier. Een Ram kan Stier nooit dwingen. Hoe meer je hem duwt en onder druk zet, hoe meer je hem verjaagt. Laat die Stier er eerst maar eens over nadenken. Wanneer Stier eenmaal geïnteresseerd is in het achtervolgen van een partner, dan overwegen ze de situatie eerst; de manieren, de stijl en de reacties. Een Ram kan sterk overkomen en heel impulsief, wat tegendraads is voor de natuur van Stier. We hebben dus in principe de grote verschillen tussen een schildpad en een haas. En ja, Ram is hier de haas!

Ram wil snelle resultaten zien en reageert op zijn impulsen. Stier tolereert geen haast of verspilling.

Een Stier is bereid om te wachten op een product, om het even later met korting op te halen. Stier zal teruggaan naar de winkel om een product terug te brengen en zijn geld terug te vragen. Ram doet geen moeite, en neemt er de tijd niet eens voor.

Laten we deze combinatie eens van de andere kant bekijken. Een ander verschil tussen deze twee is dat Ram haastig een brandend gebouw binnen zal lopen om iemand te redden. Stier is meer bezorgd over de gevaren die van invloed zijn op zichzelf. Ze zullen elkaars keuzes niet altijd goedkeuren, en komen daarom ook niet altijd tot compromissen.

Ram is enthousiast over het uitzoeken van zijn partner. Maar Stier selecteert een partner met grote zorg. Stier is meer een thuis mens. Hij houdt van thuis koken, en het comfort van zijn eigen woning, televisiekijkend achter de haard. Ram kan echter niet lang stilzitten.

Ongeacht het geslacht, dit is een perfect voorbeeld van dat Rammen van Mars komen en Stieren van Venus. De reden hiervoor is dat Mars heerst over Ram en Venus heerst over Stier. Ze hebben allebei een tegengestelde levensaanpak op alle verschillende fronten, de mannelijke en de vrouwelijke uitersten.

Als jullie maar goed communiceren en begrijpen wat de verschillen tussen elkaar zijn wat betreft reacties en uitingen, wellicht dat jullie je dan weten aan te passen aan elkaar.