Relatiehoroscoop

Ram met Schorpioen

Beste Ram,

Wat een energie! Deze combinatie is er eentje die veel aanpassen en schikken vereist. Hier hebben we een Schorpioen overladen met emotionele intensiteit, gepaard met een vastberaden, onafhankelijke Ram. Wie gaat er winnen?

Ram is snel en vurig. Schorpioen is koel en kalm aan de buitenkant, en emotioneel van binnen. Deze twee hele verschillende typen voelen zich normaal gezien niet tot elkaar aangetrokken. Ram is een leider. Schorpioen een controleur. Ram is een vuurteken, open en eerlijk. Aan de andere kant, Schorpioen is een binnenvetter, hij rekent, houdt dingen tot zichzelf en houdt er niet van ondervraagd te worden. Het is ontzettend lastig voor hen om open te zijn. Onthoud, vuur en water mixen niet goed.

Ram kan gewoonweg niet wachten om te vertellen wat er aan de hand is. Schorpioen daarentegen, vertelt het je wellicht nooit. Wanneer Schorpioen's gedachte eenmaal vast staat, dan valt deze niet meer te veranderen. Beiden zijn erg seksueel georiënteerd. Mars/Ram is seksuele energie. Pluto/Schorpioen is seks op zichzelf. Zouden ze hun financiën moeten delen, dan zou Ram daar de controle over willen hebben, maar dat staat Schorpioen niet toe.

Begin je een relatie met deze combinatie, weet waar je aan begint! Ram is recht voor zijn raap, Schorpioen negeert je en blijft afzijdig wanneer hij boos is. 'Geen commentaar' is voor hen een gerechtvaardigde straf.

Deze twee kunnen erg gespannen zijn wanneer ze samen zijn. Ram neemt met vol enthousiasme de leiding zonder het complete plaatje in kaart te hebben gebracht. Terwijl Schorpioen weet dat ze de leiding al hebben. Hoewel Schorpioen vaak voordeel haalt uit financiële of materiële verbintenissen. Ze blijven zelfs in een ongelukkige relatie omdat ze niet willen dat hun financiële veiligheid in gevaar komt. Een Ram geeft snel op om simpelweg snel uit de stress te komen. Ram neemt beslissingen in een oogwenk. Schorpioen denkt hard en lang voordat hij zichzelf aan zaken verbindt. Deze vertraging in handelen kan een gevolg zijn van pijn in het verleden, of andere teleurstellende ervaringen.

Er zijn dus veel grote verschillen tussen dit paar! Ram moet leren langer te denken over hetgeen wat hij tegen Schorpioen zegt, want de Schorpioen vergeet nooit wat je ze flikt. Ze kunnen zomaar uit de hoek komen op een overwacht moment om hun wraak te uiten. Dus Ram, voorkom jezelf de schaamte. Ram moet leren eerst te denken, en dan pas te doen of zeggen, wanneer hij te maken heeft met een Schorpioen.

Ram moet vrij zijn om zichzelf te kunnen zijn, want anders worden ze gefrustreerd en heel luid over hun ontevredenheid. De beste manier om met een Schorpioen om te gaan is door hem te laten denken dat hij de baas is!