Relatiehoroscoop

Ram met Maagd

Beste Ram,

Ongeacht het geslacht, luister en geef extra veel aandacht aan detail! Juist, zo ziet Maagd het graag, precies en heel gedetailleerd. Ram staat niet bekend om zijn precisie, maar Maagd absoluut wel. Vaak zal Maagd dingen herhalen voor Ram om zaken op te helderen. Dus als je een Ram bent, zeg niet zomaar 'ja' of 'nee'. Geef Maagd de specificaties, alsjeblieft!

Je kunt er zeker van zijn dat Maagd alle details weet af te handelen in het huis. Papierwerk, rekeningen, bonnen. Alles is in volgorde bijgehouden. Maagd zijn hoofddoelstelling is van dienst zijn. Dat is waar ze hier voor zijn. Rammen zijn de pioniers van de dierenriem, Maagden de werkers. Als je een Ram bent, en je bent een baas, dan tref je geen betere werknemer dan een Maagd. Onthoud dat Maagd een heel stipt en precies persoon is, in alle aspecten!

Het liefdesleven tussen deze twee tekens is een ander verhaal. Maagd kan kritisch en te kieskeuring overkomen voor Ram. Maagd wil dat de stemming precies goed is, en dat alles geregeld is. Zelfs voordat ze seks hebben. "Heb je je tanden al gepoetst? Heb je al gedoucht?" Dit zijn typische gedachten en vragen van Maagd.

Als Ram niet gehoorzaamd, dan zal Maagd hier compleet op afknappen. Maagd voelt dat er voor alles een juist bestemming en een juiste plek is. Hij zal geen genegenheid tonen in het openbaar. Maagd is één van de meest sensuele sterrenbeelden in privé, als de stemming en de plek maar juist is.

In ieder geval, in hun ogen dan. Geloof het of niet, sommige Rammen kunnen echt walgen van een Maagd met al die pietluttigheid. Ram heeft niet zo veel geduld en wil dat zaken snel gaan. Maar dat is veel te snel voor Maagd.

Begrijp dat deze twee tekens niet de beste match zijn, en samen regelmatig frustraties zullen ondergaan. Deze energieën gecombineerd vraagt om 'aanpassing' en 'schikking'. De methodische aanpak van Maagd gaat tegen de draad in van de enthousiaste Ram. Het verstikt de vlammen van Ram. Maagd ziet Ram als ongeduldig en abrupt, en niet in staat om zaken als exact en precies af te handelen zoals Maagd dat kan.

Leer elkaar beter kennen voordat jullie jezelf compleet overgeven aan elkaar. Op deze manier kun jullie het constante aanpassen en schikken aan de manieren van de ander van te voren voorkomen. Probeer andere aspecten van jullie horoscoop te benutten, en werk samen aan deze sterkere punten Dus niet alleen kijk naar de karakteranalyse van het zonneteken.