Relatiehoroscoop

Ram met Boogschutter

Beste Ram,

Zet je schrap voor humor, actie, plezier, filosofie en reizen met deze vurige combinatie. Het klinkt allemaal koek en ei tussen deze twee, en dat is het ook! Wie anders dan misschien Leeuw past er beter bij Ram? Juist, een Boogschutter!

Opmerkelijk is hoe ze vanaf hun eerste ontmoeting al tot elkaar aangetrokken zijn. Als je deze twee in een volle kamer zet, dan zullen ze elkaar altijd vinden. Het maakt niet uit wie het gesprek als eerst begint, het is meteen raak vanaf het begin van het gesprek.

Beide sterrentekens zijn out-door types, onafhankelijk en ze houden van hun vrijheid. Dat ze allebei extravert zijn past enorm goed bij elkaar. Ram kan Boogschutter voorzien van de behoefte voor avontuur en reizen met een tintje actie. Deze twee vuurtekens hebben een voorliefde voor de waarheid, en verafschuwen onrecht en leugens. Hun denken is gelijk aan elkaar, open, eerlijk en ze kunnen ieder onderwerp in een gesprek aan.

Met al deze vurige energie is het belangrijk om te onthouden dat ze elkaar in zaken kunnen betrekken, en dat ze zich er een beetje door laten meeslepen. Ze zijn beiden niet echt praktisch ingesteld als het op problemen aankomt.

Alles dat Ram opzet, daar zal Boogschutter zich aan weten aan te passen. Ze maken samen een uitstekend team, wat ze ook doen. Fysieke activiteiten, lopen, rennen of wat voor out-door sport dan ook, het past bij ze. Ze zijn samen ook uitstekende reispartners.

Een bepaalde mate van vrijheid, zelfs in een relatie, is voor hen allebei nodig. Ze houden er absoluut niet van om ingesloten te zijn. Vooral Boogschutter niet. Geef ze ruimte. Boogschutter is nogal onrustig van nature, en heeft af en toe een pauze nodig. Ook al is het maar om even de benen te strekken. Dit helpt om de eenzijdigheid te breken.

Deze twee sterrentekens begrijpen elkaar uitstekend. Ze luisteren echt heel aandachtig naar elkaar. Dit komt als een tweede natuur voor hen, omdat ze allebei leiderstypes zijn. Ram zet aan tot actie, Boogschutter zet aan tot filosofisch inzicht. Maar onthoud, deze twee sterrentekens zijn niet tegengesteld aan elkaar, ze hebben dezelfde geaardheid. Houd Ram gelukkig, laat hem leiden en toon ze hoeveel je hun kracht bewondert. Houd Boogschutter gelukkig en lach om hun constante humor. Het doet je goed, wat het dilemma ook is waarmee je kampt. Maar boven alles, vertel altijd de waarheid!