Relatiehoroscoop

Maagd met Maagd

Beste Maagd,

Wanneer je twee Maagden bij elkaar brengt, dan versterkt dat het gevoel van doelgerichtheid. Hun stijlen van zelfexpressie zijn gelijk aan het type karakter dat ze zijn; ze benaderen alles met gezond verstand vanuit een heel praktisch oogpunt.

Deze combinatie beschikt niet over een heel romantisch bestaan, maar hun wederzijdse gevoeligheid naar elkaar trekt voor beiden aan. Maagd houdt van perfectioneren en is altijd in staat om een handje te helpen, wat het ook mag zijn.

Gezondheid en hygiëne staan hoog op het favorietenlijstje van Maagd. Voor hen is het iets vanzelfsprekends om de meeste gezonde voedingsrichtlijnen te volgen. Maagden kunnen niet goed tegen pittige voeding omdat hun maag hier niet goed tegen kan. Dit is dan ook deels de reden dat ze erg kieskeurig zijn in hun eetgedrag. Dagelijkse taken worden opgenomen in de routine van de dag. Eten, analyseren en pijnzen is iets dat als routine beschouwd wordt. Het is vanzelfsprekend. Ze kunnen echte nagelbijters zijn, of piekeraars. Maagd heeft voor alles een vast plekje en alles is netjes opgeruimd en erg praktisch ingericht.

Altijd!

Maagd is niet snel verliefd. Ze zijn kieskeurig wat betreft het uitkiezen van een partner. Ze zijn zeker niet gehaast. Ze zullen hun routine niet snel onderbreken om op zoek te gaan naar een partner. Een partner moet passen in hun prioriteitenlijstje en ze moeten in staat zijn om een serieuze relatie aan te gaan. Maagd weet precies wat hij wil, maar toch hebben ze de grootste moeite om een passende partner te vinden die kan voldoen aan hun hoge standaarden.

Wanneer Maagd begint te daten met iemand dan hanteren ze een langzame en voorzichtige aanpak. Ze steken veel tijd in het analyseren van hun partner en overwegen de voor- en nadelen.

Wanneer de comfort-zone bereikt is zul je merken dat Maagd enorm sensueel is in privé, maar nooit in het openbaar of tijdens het begin van een relatie of date. Dit is voor veel andere sterrenbeelden lastig te begrijpen, maar een andere Maagd zal dit juist wel begrijpen en respecteren. Ze zullen ook goed begrijpen waarom de start van de relatie met een andere Maagd zo twijfelachtig verloopt.

Maagd vindt ontspanning in het bereiken van dingen. Wat voor iemand anders als een saai of lastig project op het werk of op school gezien wordt, dat zal Maagd juist aantrekken. In een team zullen twee Maagden van elkaar een gelijke mate van toewijding verwachten. Maagd weet dat je op dezelfde golflengte zit, en ze zullen niet zo streng zijn naar een andere Maagd partner als dat ze dat zijn naar andere sterrenbeelden.