Relatiehoroscoop

Leeuw met Vissen

Beste Leeuw,

Vissen is een gevoelige ziel, met sympathie en medeleven, en daarbij zijn ze ook nog eens sterk intuïtief. Ze zijn erg gevoelig voor de stemmingen en emoties van Leeuw, gezien het feit dat ze een waterteken zijn. Maar ze kunnen nogal onzeker worden van zichzelf. Leeuw aan de andere kant heeft een meer zelfverzekerde persoonlijkheid, en kunnen zichzelf erg dramatisch uitdrukken. Ze beschikken allebei over sterke gevoelens, maar Vissen is degene die er eerder onder bezwijkt.

Het is erg onwaarschijnlijk dat deze twee individuen aangetrokken zijn tot elkaar. Wanneer ze samenkomen zullen ze ontdekken dat er een sterk gebrek aan overeenkomsten tussen hen is.

Houd in gedachte dat Leeuw gepassioneerd is, en Vissen romantisch. Alles dat te enthousiast overkomt, kan ervoor zorgen dat Vissen zichzelf terugtrekt, dat ze verlegen raken of dat ze zichzelf afzonderen in hun droomwereld. Want dat doen ze wanneer de realiteit te zwaar wordt om mee om te gaan. Voor Vissen is een rustige omgeving het beste. Terwijl Leeuw zich aangetrokken voelt tot vrolijkheid en pronk.

Leeuw zal een hele kluif hebben aan het achterhalen van de stemmingen van Vissen.

Leeuw kan zijn geduld wel eens gaan verliezen als Vissen niet meekan met Leeuw's tempo.

Als deze twee sterrenbeelden leren omgaan met hun verschillen, dan zal Vissen Leeuw kunnen voorzien van hun dienstige verzorging. Leeuw vindt het helemaal geweldig wanneer Vissen dankzij hun intuïtieve gave kan inspelen op Leeuws behoeften.

Veel Vissen hebben een vorm van bescherming nodig. En Leeuw doet dat maar al te graag, want dat geeft ze het gevoel alsof ze de leiding hebben. Als we deze combinatie van sterrenbeelden samen zouden brengen voor een prachtige romantische avond, dan zouden we dat alsvolgt doen. Een geslaagde romantische avond voor beiden is een verfrissende avond zwemmen, met vervolgens kaarslicht en rustgevende muziek. Na een paar slokken wijn, tuk lekker in op het waterbed. Dit is voor beiden aantrekkelijk.

Vergeet niet bedachtzaam en zachtaardig te zijn met de romantische Vissen, want ze kunnen nogal onzeker zijn van zichzelf. Laat Leeuw maar leiden, beschermen en sturen.