Relatiehoroscoop

Leeuw met Ram

Beste Leeuw,

Wow! Wat is dit een sterk dynamisch koppel met veel vurige energie! Rammen spelen graag de leider, en Leeuw wil graag in de schijnwerpers staan. Op een of andere manier hebben ze de perfecte balans gevonden tussen egoïsme en zelfuitdrukking. Ram is in staat om zichzelf te kunnen zijn bij Leeuw. Ze zeggen beiden tegen elkaar wat ze ergens van vinden. Ze uiten zichzelf graag, ze zijn persoonsgericht, actief en aangetrokken tot elkaars open persoonlijkheid.

Leeuw's sterke ego wint de aandacht van de onafhankelijke Ram en zal gerespecteerd en bewonderd worden door zijn robuuste charisma. Beide sterrenbeelden zijn onafhankelijk en doen waar ze zin in hebben. Maar Ram is niet zo koppig als Leeuw kan zijn, en laat daarentegen problemen veel sneller weer los. Leeuw wil thuis constant de baas zijn, maar toch hebben ze een echte 'mannelijke' partner nodig.

De juiste partner kiezen tijdens in de jeugdjaren is iets dat ze allebei onder de knie moeten krijgen. Vaak hebben zowel Ram als Leeuw spijt van relaties in het verleden. Leeuw kan soms makkelijk misleid zijn wanneer hij gevleid is. Hoewel momenten van egoïsme erg normaal zijn voor Leeuw, moet hij toch oppassen voor vals gevlei.

Ram kan snel in zee gaan met nieuwe interesses, waar hij later spijt van kan hebben.

Leeuw toont zijn warmhartige manieren met flamboyante drama, bijna zoals een acteur. Een sterke partner en iemand die zijn zaakjes op orde heeft, is waar Leeuw zich door aangetrokken voelt. Ze houden ook van genegenheid, zoals in een romantische scene van een film. Ja, Leeuw hoort graag wat een fantastisch werk hij heeft verricht. Dus vergeet niet de erkenning te geven die Leeuw nodig heeft.

Ram's stijl is ongeveer gelijk aan die van Leeuw, vanwege het feit dat Ram houdt van enthousiasme gepaard met wat agressief en gepassioneerd gedrag. Ze hebben een partner nodig met gevoel voor avontuur, en iemand die onafhankelijk is. Ram doet alles op een gehaaste manier, en liefde op het eerste gezicht is doodnormaal voor een Ram. Ram voelt zich aangetrokken tot een partner die een echte uitdaging voor hem is, iemand die zorgt voor afwisseling en spanning.

Mannelijke Rammen houden er niet van om achtervolgd of gedwongen te worden, omdat zij juist de jagers zijn. Vrouwelijke Rammen hebben de neiging om zelf te gaan jagen, wat juist een afknapper kan zijn.