Relatiehoroscoop

Leeuw met Maagd

Beste Leeuw,

Deze twee sterrenbeelden koppelen zal voor allebei goed uitpakken. Het kan echter wel een hele opgave zijn om de vurige Leeuw te laten werken met de geaarde Maagd. Wanneer je deze twee sterrenbeelden vergelijkt, dan tref je twee heel verschillende persoonlijkheden aan. Leeuw is niet zo pietluttig als Maagd. Leeuw drukt zichzelf op een meer open en dramatische manier uit. Maagd is methodisch, de dingen altijd analyseren en altijd op zijn hoede.

Leeuw wil echt trots zijn op zijn partner, en dat zal met Maagd geen enkel probleem zijn. Leeuw wil iemand die goed gekleed is en iemand die Leeuw's status en aanzien bevordert. Maagd's methodische werkgedrag en manier van leven voldoet zeker aan Leeuw's verzoek. Maagden zijn kieskeurig wat betreft hygiëne en ze zullen hun zaakjes altijd netjes op orde hebben.

Maagd maakt Leeuw echter af en toe wel eens een beetje gek met al die aandacht voor detail. Want Leeuw geeft alleen om het resultaat. Je treft geen verstandiger sterrenbeeld aan dan een Maagd. Maagden zijn harde werkers, maar missen soms het plezier en spel wat Leeuw zoekt in zijn leven.

Wees er maar zeker van dat Maagd je er wel aan zal herinneren wanneer je over de scheef gaat. Zéker met Leeuw's roekeloze spendeergedrag. Maagd houdt de boekhouding bij en zorgt ervoor dat je het niet te zot maakt met de uitgaven.

Op het vlak van de liefde moet Leeuw Maagd laten zien dat ze voldoen aan natuurlijk leiderschap en dat ze gehoor geven aan Maagd's logisch denkende aanpak. Maagd neemt de liefde serieus, waar Leeuw graag spelletjes speelt. Wees er daarom zeker van dat jullie op dezelfde golflengte zitten op dit vlak, want Maagd komt graag ter zake. Maagd heeft hoge standaarden en iemand die met zijn gevoelens speelt tolereert hij absoluut niet.

Vergeet niet dat Leeuw zijn genegenheid toont op een zeer expressieve wijze. Maagd is namelijk veel discreter in het openbaar. Je zal er van versteld staan hoe zwoel en sensueel een Maagd echter kan zijn in privé. Onderschat ze dus niet. Leeuw houdt van de drama en romantiek en zullen daarom proberen om met je op te scheppen in het openbaar. Maagd, die bewaart de intieme momenten liever voor de privé-momenten.

Alles dat een Maagd bezighoudt, dat interesseert hem. Maagd is gek op het lezen van boeken en Leeuw die houdt van spelletjes. Maak er dus een denkspel van! Ga af en toe samen kaarten, woordspelletjes spelen of puzzelen. Deel jullie kwaliteiten samen.

Maar vergeet niet dat Leeuw in de schijnwerpers wil staan Maagd! Ze hebben het hele podium nodig. Maar dat is geen probleem voor Maagd, want zij houden zich toch liever bezig met de details. Wanneer Leeuw verkondigt een feest te geven, dan wil Maagd dat alles er piekfijn uitziet. Wie denk je dat het meeste voorbereidende werk deed? Maagd natuurlijk! En wie strijkt er met de eer op? Leeuw, wie anders!