Relatiehoroscoop

Leeuw met Boogschutter

Beste Leeuw,

Wanneer een Leeuw voor het eerst een Boogschutter ontmoet dan is er direct een klik tussen de twee. Ze bewonderen elkaars vuur-kwaliteiten. Het zijn beiden twee erg naar buiten gerichte mensen die houden van lachen en plezier maken. Ze zijn beiden fantastische sprekers, instructeurs, managers of zelfs leiders. Samen vormen ze twee echte liefdespartners. Alles is toegestaan en niets houdt ze tegen.

Leeuw zoekt een partner die sterk genoeg is om hen te kunnen bijbenen. Terwijl Boogschutter iemand zoekt die houdt van reizen, excursies en iemand die open staat voor avontuur. Combineer Leeuw's zonnige karakter met Boogschutter's open houding en je treft een mix van tevreden vuurtekens.

Boogschutter voelt zich vaak aangetrokken tot personen van andere culturen of iemand met een andere achtergrond. Ze gaan vaak lange afstandsrelaties aan of raken betrokken met iemand die ze ontmoeten via een reis. Boogschutter vindt een partner via het achtervolgen van zijn educatieve geaardheid. Leeuw bindt zich met een partner via de introductie van een vriend of een onverwachtse ontmoeting. Sta stil bij hoe je elkaar voor het eerst ontmoet.

Het kan leuk zijn om de omstandigheden te bekijken wanneer jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben, en hoe zich dit later ontwikkeld heeft.

Omdat Boogschutter van de buitenwereld houdt, en Leeuw van de zon, zullen ze zich uitstekend vermaken met intensieve sport-hobbies. Boogschutter is dol op reizen, dus neem Leeuw mee naar een plaats zoals Vegas, wat een echte Leeuw-stad is; casino's, theater en vermaak!

Een andere overeenkomst is dat ze beiden geïnteresseerd zijn in schoolse activiteiten. Leeuwen staan er om bekend om te werken als leraar of lerares, het lesgeven in taal op de basis- of middelbare school. Boogschutter leert anderen vaak hoe ze hun werk moeten uitvoeren, tijdens bijvoorbeeld seminars of avondklassen.

Als Leeuw wacht op Boogschutter totdat ze zich binden aan hen, dan kan het wel eens lang duren. Boogschutter houdt er niet zo van om hun vrijheid zo snel op te geven. Zeker niet in hun jeugd. Dus geef ze genoeg tijd en ruimte en dwing ze vooral niet. Leeuw houdt er van om te plagen en te spelen, wat absoluut geen probleem is voor een Boogschutter. Vergis je niet, Boogschutter is de bedenker van humor! Hij maakt voortdurend grapjes, en is altijd wel in staat om ergens de humor van in te zien. Boogschutter is een echte cabaretier, terwijl Leeuw het stuk regisseert!