Relatiehoroscoop

Kreeft met Steenbok

Beste Kreeft,

Is je opgemerkt dat je altijd je tegenhangers aantrekt? Tijdens het socializen of tijdens het maken van groepen op school of op het werk bijvoorbeeld. Deze aantrekkingskracht is tevens van kracht bij trouwe vriendschappen. Binnen de dierenriem is Kreeft de tegenhanger van Steenbok. Onthoud, ze zijn tegenhangers, niet gelijken. Maar op één of andere manier weet het Universum waar het mee bezig is. We trekken altijd aan waar we gebrek aan hebben om in balans te blijven. Om in staat te zijn ons aan te passen, moeten we eerst leren ons aan te passen.

Kreeft ervaart emotionele uitputting en stress van Steenbok. Waarom? Steenbok leert Kreeft zich te vermannen, niet te huilen en problemen niet zo persoonlijk op te vatten om zo niet zo snel geschaad te worden. Steenbok staat bekend voor strenge, afzijdige en koele aanpakken op het gebied van emotionele problemen. Kreeft leert Steenbok om wat losser te zijn en niet zo bang te zijn om emoties te tonen en warmte uit te stralen.

Kreeft zal nooit de emotionele reacties krijgen van Steenbok waar hij naar verlangt. Leer daar mee te leven, want het is niet Steenbok's natuur ophef te creëren.

Kreeft zal verbaasd staan van de hoeveelheid genegenheid die Steenbok kan tonen wanneer hij eenmaal niet meer als een klein wordt behandeld door Kreeft. Het zal Kreeft en Steenbok samen een tijdje duren, maar de boodschap zal uiteindelijk luid en duidelijk aankomen. Kreeft zal leren om soms de lippen stijf op elkaar te houden en gewoon te accepteren.

Als deze twee tegengestelde polen op een dag een compromis kunnen sluiten wat betreft hun verschillende leeftstijlen, en wat flexibeler naar elkaar kunnen zijn, dan zijn ze in staat zich aan te passen aan elkaar. Zo simpel is het.

Kreeft moet gevoelens loslaten en een logische aanpak hanteren als hij wil omgaan met Steenbok's serieuze houding. Laat Steenbok zien dat je attent bent, dat je in staat bent om Steenbok's carrière te steunen. Dat zal absoluut een glimlach tonen op het gezicht van Steenbok.

In ruil daarvoor moet Steenbok leren een beroep te doen op Kreeft's gevoelige kant en wat meer waardering tonen. Dat is Kreeft een miljoen euro waard. Een Kreeft wil niet eens in de 10 jaar horen 'Ik hou van je'. Ze willen oprechte liefde. Geen opgedrongen valentijnskaarten of valentijnscadeau's. Je kan zeker zijn dat wanneer dingen echt fout gaan, dat Steenbok zich altijd keert naar de verzorgende Kreeft voor emotionele steun.