Relatiehoroscoop

Kreeft met Leeuw

Beste Kreeft,

Wat deze twee sterrenbeelden het meest met elkaar gemeen hebben zijn hun kinderen. Leeuw houdt ervan om de leiding te hebben op een wat speelse manier. Kreeft houdt ervan om een gezin het naar hun zin te maken. Leeuw heeft een liefde voor kinderen en vermaakt zich uitstekend door met ze te stoeien en spelen. Lees de kinderen van Leeuw nooit de les, tenzij je Leeuw's goedkeuring hebt. Als ze zich misdragen, vertel het eerst aan Leeuw, want Leeuw wil er alles van weten en zal handelen zoals hij vindt dat er gehandeld moet worden.

Aan de andere kant verzorgt Kreeft automatisch iedereen; Koken, strijken en knuffelen met de kinderen. Kreeft is extreem beschermend en zorgelijk naar zijn kinderen en zijn gezin.

Leeuw's dramatische voorkomen kan de verlegen Kreeft in de war doen raken. Vergeet niet dat Leeuw dramatisch is en niet zo intuïtief als de emotionele Kreeft. Samen passen ze misschien niet zo goed bij elkaar, want Vuur (Leeuw) en Water (Kreeft) gaan niet samen vanwege hun verschillende manieren van zelfuitdrukking.

Wanneer Leeuw aandacht wil, dan heb je daar je handen vol aan.

Kreeft beschikt over de mogelijkheid om te verzorgen en beschermen door zijn intuïtieve aanleg. Leeuw heeft constante ego-strelingen nodig, en wil niets anders dan het beste. Leeuw kan Kreeft rijkelijk voorzien van cadeaus, nieuwe kleding en kwaliteit meubelen wanneer ze eenmaal een goede vriendschap hebben opgebouwd. Kreeft heeft minder aandacht nodig, maar waardeert het zeker wanneer Leeuw zijn waardering uit op zijn dramatische manier. Maar liever niet op die materialistische manier.

Wat betreft romantiek is Kreeft erg vatbaar voor emoties, en is hij erg gevoelig voor het humeur van zijn partner. Net alsof het zijn eigen emoties zijn. Ze hebben echt een partner nodig die hun gevoeligheid weet te stabiliseren.

Leeuw zal zich niet snel aangetrokken voelen tot een Kreeft. Ze geven eerder de voorkeur aan een partner die meer onafhankelijk en vrij is. Leeuw heeft de gewoonte om overdreven bezitterig en jaloers te zijn, maar Kreeft zal altijd de meer zorgzame persoon zijn binnen de relatie.

Leeuw zal proberen de leiding te nemen in deze relatie, en Kreeft zal tevreden zijn met een plekje meer op de achtergrond. Als Leeuw kan leren meer zorgzaam en medelevend terug te zijn naar Kreeft, dan zullen de kansen op succes in deze relatie sterk verbeteren. Laat Leeuw maar lekker in de schijnwerpers dansen en doen, dan houdt Kreeft het applaus-bordje voor het publiek wel in de lucht.