Relatiehoroscoop

Kreeft met Kreeft

Beste Kreeft,

De positie van de maan heeft bij veel Kreeften een emotionele invloed. Afhankelijk van de stand van de maan wisselt hun stemming. Kreeften staan ook wel bekend als de moederlijke verzorger onder de sterrenbeelden, ongeacht het geslacht. Hun gevoel voor emoties moet je liggen, want hun gevoel speelt een enorme rol in het leven van een Kreeft.

Kreeft's manier van zelfexpressie trekt vaak sterk de aandacht van anderen. Kreeft heeft van tijd tot tijd stilte en afzondering nodig, bij voorkeur een rustige thuisomgeving. Een omgeving waar ze zichzelf kunnen terugtrekken van de harde realiteit in deze wereld. Ze hebben een natuurlijke aanleg voor het vervullen van de rol van verzorger in het gezin. Ze kunnen uitstekend koken. Ze tonen genegenheid door het uitstralen van warmte en het zorgen dat iedereen binnen het gezin gevoed wordt.

In persoonlijke relaties heeft de Kreeft een groot inlevingsvermogen. Dus als je depressief bent, liefdesverdriet hebt of een andere vorm van problemen, dan is Kreeft feilloos in staat om deze gevoelens aan te voelen en te begrijpen. De gevoelens slaan als het ware over op Kreeft.

Je Kreeft maatje heeft een goed geheugen en vindt het heerlijk om herinneringen of gebeurtenissen opnieuw te bespreken, of het sparen van oude foto's. Ze zullen spullen met goede herinneringen nooit loslaten of weggooien. Ze kunnen zichzelf vastklampen aan een herinnering alsof het een stukje veiligheid voor ze geeft.

Kreeft houdt van dansen en muziek. Ze kunnen verliefd raken op een nummer dat hun emoties diep raakt. En dan heb je echt meer dan alleen zakdoekjes nodig. Breng gerust een hele handdoek mee of een laken wanneer je een romantische film met ze gaat kijken. Veel mensen geboren onder het teken Kreeft zijn uitstekende acteurs of actrices, want emotie en drama is iets waar ze heel erg sterk tot aangetrokken zijn.

Kreeft vermijdt confrontaties met zijn partner omdat ze bang zijn afgekeurd te worden. Ze nemen de zaken erg persoonlijk. Kreeft voelt zich aangetrokken tot Schorpioen, een ander sterrenbeeld onder de watertekens. Twee Kreeften samen passen goed bij elkaar omdat ze allebei op zoek zijn naar emotionele en financiële veiligheid. Hun stemmingen slaan over op elkaar en zijn hoogst intuïtief.

Wanneer ze een vaste relatie aangaan met iemand anders, dan is het hoogst waarschijnlijk met een Steenbok. Maar Steenbok is vaak niet in staat om waardering te tonen voor Kreeft's emotionele gevoeligheid. Als er te veel emotie of gevoeligheid in het spel is tussen deze twee Kreeften, wie is dan de aangewezen persoon om de toestand van de relatie weer stabiel te krijgen? Twee koks achter één fornuis werkt gewoon niet altijd, maar bij twee Kreeften is de kans groot dat ze allebei dezelfde smaak hebben.