Relatiehoroscoop

Kreeft met Boogschutter

Beste Kreeft,

Stop! Je probeert water (Kreeft) te mengen met vuur (Boogschutter)! Deze twee type persoonlijkheden zijn samen absoluut niet de meest ideale combinatie. Boogschutter is vrij, onafhankelijk en houdt van variatie. Je zal hem niet snel zien stilzitten. Kreeft is extreem emotioneel en ze hebben een partner nodig die hen zekerheid en begrip geeft. Dus wat nu?

Boogschutter is open, eerlijk en recht door zee. Kreeft reageert op al deze actie-georiënteerde energie op zo’n manier dat ze snel gekwetst zijn. Of ze nemen het veel te persoonlijk op. Boogschutter aan de andere kant handelt problemen op een heel optimistische, nonchalante en humoristische manier af. Misverstanden tussen Boogschutter en Kreeft zijn dus zo gemaakt.

Wat voor probleem er ook ontstaan, Boogschutter ziet er de lol wel van in. Boogschutter maakt er gewoon het beste van. Als het dak naar beneden komt dan zegt Boogschutter: ‘Ach ja, we hadden toch een nieuwe dak nodig’! Kreeft snottert en huilt wat. Ze voelen zich zo slecht over het feit dat iemand nu de rommel moet opruimen. De totaal verschillende reacties tussen deze twee sterrenbeelden maakt het lastig voor ze om elkaar te begrijpen.

Romantisch gezien heeft Boogschutter af en toe wat vastheid nodig. Ze hebben plezier in leren, wat het ook mag zijn, van buitenlandse culturen tot vreemde talen. Ze hebben het nodig om in vrijheid deze doelen te kunnen nastreven. Ze zijn vaak betrokken in lange afstandsrelaties. Ze ontmoeten dan een speciaal persoon ergens wanneer ze op reis zijn voor vakantie of studie. De afstand tussen deze speciale persoon geeft de mogelijkheid om meer kennis op te doen over culturen of iets anders. Dit is dan ook de reden dat ze er niet van houden om gebonden te zijn aan één plek.
Kreeft waardeert Boogschutter’s eerlijkheid en zijn gevoel voor humor wel. Dit laat hun emotionele hart nog sneller kloppen. Aan de andere kant, als Boogschutter vaker weg is dan thuis, dan kan dit wel eens het gevoel geven bij Kreeft dat ze in de steek gelaten zijn.

Boogschutter houdt van de buitenlucht en Kreeft houdt ervan om in de tuin rond te scharrelen. Vergeet niet dat je niet op dezelfde manier reageert als je partner. Jullie zien de dingen op heel verschillende manieren. Het beste advies voor deze combinatie is daarom ook om deze simpele regels te volgen. Ga samen een cursus doen, ga lekker wandelen, een avondje zwemmen of tuinier samen. Doe dingen samen. Dingen die jullie allebei gemeen hebben. Boogschutter’s intelligente filosofie houdt Kreeft’s geliefde hart zonder twijfel kloppend.