Relatiehoroscoop

Boogschutter met Steenbok

Beste Boogschutter,

Een Steenbok is vaak overdreven serieus en erg pessimistisch. Een Boogschutter is precies het tegenovergestelde en juist heel optimistisch. Dit kan Steenbok helpen om het leven meer van de positieve kant te zien. Steenbok ziet het glas halfleeg, en concludeert verlies. Boogschutter ziet dat het glas halfvol is, en is dankbaar dat er nog iets over is.

Steenbok dempt Boogschutter's enthousiasme wat, en kan wat verstijfd raken van Boogschutter's wat onnozele humor. Maar Boogschutter's humor doet wonderen om de serieusheid op Steenbok's gezicht wat te verminderen. Boogschutter is vaak overmoedig in zijn ondernemingen, terwijl Steenbok meer teruggetrokken neigingen heeft. Dit gaat eigenlijk niet samen, maar als ze kunnen leren om dit uit te balanceren, dan kunnen deze verschillen Boogschutter leren om wat minder rusteloos te zijn, en het kan Steenbok leren wat minder pessimistisch te zijn.

Boogschutter staat welbekend voor zijn liefde voor grote out-door gebieden. Bossen en parken zijn meer de plekken die Steenbok aantrekt. Lange wandelingen of hiken is iets dat ze allebei aantrekt.

Steenbok beschikt over de mogelijkheid om Boogschutter's rusteloze natuur wat te temmen, wat hen in staat stelt meer te bereiken door meer focus op wat minder veel verschillende projecten.

Hoewel Steenbok vaak wat te conservatief is, dient hij wel als stabiele kracht. In ruil daarvoor voegt Boogschutter wat vlam aan het methodische handelen van Steenbok, wat leidt tot wat meer avontuur, reizen en het ontmoeten van verschillende mensen.

Op romantisch vlak zal dit paar de tijd moeten nemen om elkaar te leren kennen, voordat ze een relatie nemen. Leer eerst de verschillen van je partner, in plaats van te verwachten van je partner dat hij op dezelfde manier als jij reageert. Dit zorgt ervoor dat je niet verbaasd of teleurgesteld bent wanneer jullie van elkaar verschillen.

Boogschutter zal opmerken dat wanneer Steenbok naar ze reageert, dat ze de neiging hebben hun ware gevoelens te verbergen. Steenbok wil simpelweg gerespecteerd worden, ook al betekent dat het verbergen van zijn ware gevoelens. Boogschutter zou op de hoogte moeten zijn van het feit dat Steenbok een piekeraar is, en zich soms zelfs minderwaardig voelt. Het tegenovergestelde is echter voor Boogschutter waar. Zij hebben geen vrezen bij het uitdrukken van hun meningen.

Leer te begrijpen waar je partner werkelijk naar op zoek is in de ander. Steenbok is aangetrokken tot personen met een gevoel voor eigenwaarde. Ze hebben iemand nodig die loyaal is en met een gevoel voor eigenwaarde. Steenbok vindt het gemakkelijker om zijn hartstocht te uiten in privéomstandigheden. Boogschutter verlangt naar een partner met een meer directe aanpak op een wat speelse manier.