Relatiehoroscoop

Boogschutter met Schorpioen

Beste Boogschutter,

Deze match vereist wat aanpassingsvermogen vanwege elkaars verschillende karakters. Je zult zonder twijfel weten wie welk sterrenbeeld is bij deze combinatie. Boogschutter is een prater, humoristisch, open en rechtdoorzee. Schorpioen is stil, kalm van buiten maar toch intensief emotioneel vanbinnen.

Schorpioen zal Boogschutter constant laten blijven gissen. Boogschutter houdt je aan het lachen. Schorpioen waardeert Boogschutter’s eerlijkheid en openheid. Schorpioen is nogal gericht op zijn privacy en Boogschutter vindt Schorpioen’s geheimzinnigheid moeilijk te accepteren. Zodra Schorpioen leert om zijn bezitterigheid los te laten, dan wil Boogschutter maar al te graag water bij de wijn doen. Schorpioen kan het beste nooit de waarheid verbergen van Boogschutter, want Boogschutter houdt van open discussies. Elke vorm van geheimhouding stoort Boogschutter en het zal ervoor zorgen dat Boogschutter zijn respect verliest voor Schorpioen.

Boogschutter handelt verbaal en op automatische piloot met de neiging om direct en op de man af te zijn. Boogschutter kan Schorpioen leren hoe ze over hun wantrouwigheid heen kunnen komen zonder daarbij hun geheimen te onthullen.

Schorpioen kan zijn dienst uiten door Boogschutter te leren hoe ze eerst moeten denken voordat ze iets zeggen.

Op romantisch vlak zal Boogschutter ieder probleem in alle openheid ter discussie stellen. Schorpioen is meer de berekenaar, achter de schermen alle rekensommetjes maken. Het zal Schorpioen een lange tijd kosten om opener te worden en uit te drukken wat ze daadwerkelijk diep van binnen voelen en denken.

Boogschutter zal het niet toestaan wanneer hun vrijheid bedreigd wordt en Schorpioen tolereert het niet wanneer hun privacy verstoord wordt. Boogschutter is in staat om Schorpioen te verlichten door zijn filosofische aanpak. Dit zorgt ervoor dat Schorpioen meer ontspannen wordt. Boogschutter zal van Schorpioen leren hoe ze gevoel kunnen ontwikkelen bij hun emoties.

Deze match zal op zijn minst één keer tijdens de relatie een grote verandering meemaken. Reizen past echt bij Boogschutter en Schorpioen is daarom zeker van het feit dat ze abrupt van thuissituatie zullen veranderen. Omdat Schorpioen van nature tegen verandering is zul je zien dat Schorpioen niet zo makkelijk aanpast als Boogschutter. Boogschutter heeft zijn koffers al ingepakt terwijl Schorpioen de verhuisplannen nog aan het regelen is.

De grote vrije, wilde natuur is het natuurlijke woongebied voor Boogschutter. Het is eveneens hun plek om zich fysiek uit te leven. Schorpioen is meer een zwemmer en visser. Een krachtige work-out die bij zowel Boogschutter als Schorpioen past is dansen. Schorpioen, laat Boogschutter het toch eens toe om je aan het lachen te krijgen. Leer al je zorgen van je af te lachen!