zwanen

 • Auteur
  Berichten
 • nxoxo
  Gast

  Hey,
  Ik had vannacht echt een enge droom. (Naja het leek eng, maar als ik er nu over nadenk dan valt het best wel mee)

  Ik droomde namelijk dat ik in mijn kamer was, en er opeens 2 zwanen in mijn kamer waren. Ik was heel erg bang ven moest daarom ook huilen. Vervolgens vroeg ik aan familie enzo of ze de zwanen weg konden jagen, maar zeiden ze dat het niet zo erg is en ik ze gewoon kon laten omdat ze me niks gaan doen.
  Dat deden de zwanen ook niet, ze bleven heel rustig maar toch was ik heel erg bang. Later kwamen er nog een paar zwanen bij waardoor ik meer en meer banger en verdrietiger werd. Ik was echt bang.

  Ik weet niet meer hoe, maar op het laatst lukte het me om ze weg te jagen via mijn kamerraam. Vanmorgen toen ik wakker werd wilde ik er niet terug aan denken, omdat het geen leuke droom was. In het echt ben ik totaal niet bang voor zwanen, maar door deze droom ben ik er wel beetje bang voor geworden haha

  Wat kan deze droom betekenen???

  Ebeline
  Gast

  Zwanen staan symbool voor geluk, vreugde waardigheid, succes
  Maar zwanen symboliseren ook divinatie (kunst van waarzeggerij, intuïtief zijn, ingevingen krijgen die waar blijken te zijn.

  De slaapkamerraam, het wegjagen van de zwanen suggereert dat je met een moeilijke situatie om moet leren gaan ipv ervoor uitwijken.

  Als ik alles zo lees denk ik dat je bang bent voor je eigen spirituele gaves omdat je er nog niet mee weet om te gaan. Angst voor het onbekende. Zou je dit wel weten dan zou je heel veel voordeel uit je gaves kunnen halen. Met je spirituele gaves om kunnen gaan betekent inzicht, succes en in vele gevallen ook rijkdom.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">