Zoontje kwijt

 • Auteur
  Berichten
 • nickyvl
  Deelnemer

  Hoi. Ik droomde dat ik mijn zoontje alleen liet reizen met de trein vanuit een ander land. Ik kwam ineenduik zinnen omdat hij geen telefoon had en geen geld en zou opknipt weten hoe te zoeken naar de juiste trein. Ik raakte helemaal in paniek en begon overal te zoeken en te roepen. Liep ook allerlei trappen op en af. Ik begon hard te huilen tijdens het roepen. Ineens waren er weinig mensen op straat. Af en toe dacht ik dat hij terug riep. Ik heb hem niet gevonden en werd overstuur wakker. Wat een nachtmerrie🙈. Mijn zoon is 11 jaar en we zijn heel hecht.

  Esme
  Moderator

  Je droomt over je zoontje, omdat je weet dat je hem vroeg of los kunt mag laten. Nog een paar jaar en hij zit alweer in het voortgezet onderwijs. De trein staat symbool voor de levenstrein. De reizen en avonturen die hij gaat maken. Paniek en angst heerst er, omdat je niet de controle hebt, wanneer hij zo alleen reist. De trappen gaan naar boven en dan weer naar beneden. Emoties gaan up en down. Ja, dat heb je als moeder. Van die kloekgevoelens. Maar dat loslaten gaat niet abrupt. Je zoon zal met de jaren rustig aangeven, dat hij het nodig vind, dat hij alleen iets wilt doen. Hoop dat je er wat mee kunt.

  Nickyvl
  Gast

  Heel hartelijk bedankt, Esme. Hier kan ik zeker wat mee. Ben al een stuk rustiger hierdoor.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">