Zoon in de lift

 • Auteur
  Berichten
 • Sari
  Gast

  Ik ben echt aangeslagen van een nachtmerrie die ik onlangs had. Ben alleenstaande mama met zoontje van 2 jaar. In mijn droom hadden we boodschappen gedaan en had ik vier zakken en mijn zoon mee. We komen aan op het verdiep waar we wonen en ik hou de lift met mijn voet tegen. Ik laad twee zakken uit en toch gaat de lift toe en begint hij naar boven te gaan. Als mama in paniek druk ik op de knop en daarna loop ik snel de trappen op. Dan besef ik dat de lift naar beneden gaat en druk ik hysterisch op de knop en barst in tranen uit. Ik loop nog trappen naar beneden en daar gaat de lift op gelijkvloers eindelijk open. Zoon ziet rood van het wenen en hangt met veiligheidsgordels in de lift geknelde. De grijze gordels zitten vast aan alle kanten van de lift als een spinnenweb. Ik krijg hem eruit en troost hem in mijn armen en hij heeft nog enkel een pampertje aan. De boodschappen zijn verdwenen… Het viel mij op dat behalve de zakken en de gordels, alles in mijn droom spier wit was. Iemand enig idee?

  Droominfo
  Sleutelbeheerder

  Hi Sari,

  Dat lijkt me inderdaad een enge droom. Dat alles spierwit is, is voor mij al behoorlijk eng! Wit vertegenwoordigt daarentegen wel perfectie, onschuld en nieuwe vooruitzichten.

  Boodschappen symboliseren doorgaans iets wat je tot nu toe nog niet hebt gekregen (ook immateriële dingen als liefde of kennis!). Een op-en-neer gaande lift staat voor voor de ups and downs in het leven.

  Vastzitten in een spinnenweb is veelzeggend. Dit duidt op een bekoeld liefdesleven. Misschien ben je bang voor de invloed van je voormalige partner op je zoontje, iets waar je zelf geen invloed op kan uitoefenen?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">