Woonruimte verliezen

 • Auteur
  Berichten
 • Regina
  Gast

  Ik droomde dat ik mijn woonruimte verloor (is 2 jaar geleden echt gebeurd) en dat ik een nieuwe woonruimte zocht maar ik kreeg nergens een kans en ik mocht niet meer zoeken in de stad waar ik graag wilde blijven wonen. Maar ik moest hoe dan ook terug naar de stad waar ik 2 jaar geleden vandaan kwam. (Ik zou voor geen goud meer terug willen). Wat zou dit kunnen betekenen?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Regina
  Gast

  Ik reageer hierbij op je berichtje!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het huis is als een jas om je heen. De kamers zijn je eigenschappen en vaardigheden. Elke kamer heeft zijn functie. De woonruimte die je verliest is een verlies diep van binnenin. Het verleden zijn slechts herinneringen. Het kan zijn dat oude herinneringen niet verwerkt zijn en is het die reden waarom je nog hangt in het verleden. Je mag terugkijken op hoe het was. Maar het is de bedoeling om verder te gaan en vooruit te kijken voor nieuwe doelen en om te kunnen ontwikkelen. Je zou kunnen overwegen welke normen en waarden nog van toepassing zijn. Door te accepteren, kun je loslaten.

  Regina
  Gast

  Dankjewel voor de moeite om mijn droom te analyseren en uit te leggen aan mij, ik heb hier zeker wat aan.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">