Wond

 • Auteur
  Berichten
 • Diane
  Gast

  Ik droomde over een grote diepe snijwond aan de zijkant van me hand, vanaf me pols tot aan het puntje van me pink, maar er was geen bloed. Vervolgens ging ik naar een dokter of ziekenhuis en kwam er een verpleegkundige naar me toe, die een paar keer vroeg of ik het blad van de cirkelzaag had mee genomen.

  Ontzettend vaag. Het viel mij op dat ik steeds de wond open deed, om de binnenkant te bekijken.

  Meer weet ik niet. Iemand enig idee wat dit zou kunnen betekenen?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Moony
  Deelnemer

  Even een account aangemaakt.. Maar bij deze een reactie op je bericht.. Analyseren zou ik heel erg waarderen..

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Er is onrust, dat je teleurgesteld of tegengewerkt wordt. Handen staan voor communicatie. Er is geen bloed, omdat je ontkent dat er wat aan de “hand” is.
  De angst manifesteert zich in een cirkelzaag. Problemen komen in deze droom van buitenaf. Er is iemand die je het moeilijk wilt maken.

  Moony
  Deelnemer

  Bedankt.. Ja, er is een beetje onrust.. Ook veel gebeurd in me leven.. Een teleurstellend gevoel herken ik ook.. Maar tegengewerkt worden of iemand die het me moeilijk wil maken, herken ik niet.. Maar zal me ogen in elk geval open houden..

  Pas bevallen van een kindje, hij laat me me oude wonden vergeten.. Begin me verleden te verwerken en een nieuwe wereld is voor me open gegaan.. Kan dit ook mee spelen in deze droom?

  Esme
  Moderator

  Gefeliciteerd met je kindje. Ja dat zijn die oude wonden die helen. De invloed van buitenaf kan ook te maken hebben met het verleden. Wanneer ik je droom bekijk valt het mij op dat die wond niet door jezelf is veroorzaakt. Je kan er zelf weinig aan doen. De oorzaak komt van buitenaf.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">