Witte vogel en veren

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Yvonne
  Gast

  Vooraf even dit: sinds een aantal jaren verzamel ik veren en loop er samen met een vriendin ook altijd naar te zoeken.

  De droom:
  Ik droomde vannacht dat ik samen met een vriendin naar veren aan het zoeken waren ergens op vakantie. We vonden al allerlei mooie grote veren totdat we iemand tegenkwamen die ons meenam naar een plek waar hij de grond opende en ons een hele mooie witte roofvogel liet zien die daar lag. Hij haalde hem eruit. De vogel was wit aan de voorkant en donker aan de achterkant. De vogel was dood en als we even een half uurtje wilde wachten dan mochten we wel wat veren van hem hebben. Toen kreeg ik een handvol grote witte veren van hem, ze waren prachtig. Ondertussen was er iemand anders allemaal kleine donsveertjes van diezelfde vogel aan het verspreiden op de takken van bomen in de omgeving. Het leek wel iets van een ritueel. Mijn vriendin kwam ook met een handvol kleine witte veertjes aanzetten en stopte die in een zak die ik open hield.
  Ook pakte de man een hele grote fles uit dat gat in de grond en daar vloog een vogel uit weg. Dat leek me iets van een jonge duif (maar geen zoals we ze in Nederland kennen) die gelijk bij zijn ouders om eten ging bietsen. Toen werd ik wakker en was de droom ten einde.

  Later die ochtend kreeg ik te horen dat een jonge slechtvalk die ik vanaf ei tot uitvliegen gevolgd heb, was overleden.
  Heeft dit er iets mee te maken?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">