Witte en zwarte slang

 • Auteur
  Berichten
 • Deedee
  Deelnemer

  Ik droomde over een hele grote witte slang die mijn in mijn weg staat. Ik weet dat de slang vol is en ben daarom bang in haar buurt te gaan.
  Er komt een grote zwarte slang achter mijn man. Mijn man ligt op de grond vlak by een kreekje. De zwarte slang hist naar hem en gaat vervolgens onderw water liggen maar kijkt naar mijn man. Ik vraag hem op te staan maar hij wil niet en gaat lekker slapen. Wat kan dit betekenen?

  Esme
  Moderator

  De slang heeft een dubbele betekenis. Hij staat voor vergif, maar ook voor medicijn, omdat je weer van zijn gif een tegengif kan maken. Een grote witte slang is zeldzaam. De zwarte slang staat voor het kwaad. Het lijkt erop, dat er iets is waar je je bij hem aan stoort. Terwijl hij zich van geen kwaad bewust is. De slang heeft ook te maken met seksuele energie. Wit staat voor het vrouwelijke Yin en zwart voor de mannelijke Yang. Ik ben benieuwd of je het kunt plaatsen.

  Deedee
  Gast

  Dank u, Esme.
  Ik vreesde voor het ergste.

  Groetjes,

  Dee

  Esme
  Moderator

  Hoezo vrees je voor het ergste?

  Deedee
  Gast

  Ik dacht dat de droom mij probeert te waarschuwen voor stagnatie in mijn werk of vijanden.
  I don’t know…?

  Esme
  Moderator

  Het heeft wel te maken met niet in balans zijn. Jullie rust wordt verstoord.

  Deedee
  Deelnemer

  😯Aaah…net wat ik niet nodig heb.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">