Weten dat iemand doodgaat

 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem1586
  Gast

  Vannacht droomde ik dat ik een visioen kreeg van een kind dat geëlektrocuteerd werd en zo ook doodging, een poosje daarna kwam ik het kind tegen en het viel me aan met zo’n elektrisch apparaatje, ik pakte het apparaat af en brak het in stukken. Wat later daarna bouwde ik een band op met het kind omdat ik bang was voor mijn eigen leven. Een poos daarna ging ik met het kind winkelen en wist ik om een reden dat het zou gebeuren, toen ik voelde dat het tijd was pakte ik wat kleding en ging snel naar het pashokje. Toen ik wist dat het kind dood was ging ik weer naar buiten en was het kind geëlektrocuteerd

  Ik weet niet zoveel meer van deze droom dus ik weet niet precies meer wat er in de tussentijd gebeurt is, ik weet het geslacht ook niet meer.

  Ebeline
  Gast

  Als je over elektrocutie droomt betekent dat de huidige koers van je acties zullen leiden tot een ramp, zelfs de dood. Je moet meer bewust worden van je omgeving en mensen om je heen.

  Het elektrisch apparaatje wat een schok kan veroorzaken wijst op een plotseling ontwaken en een nieuw bewustzijn.

  Als je droomt dat je iets breekt, wijst er op dat er veranderingen voor jou in het verschiet liggen. Je wilt ‘breken’ met een bepaalde situatie en de richting waarin je leven opgaat veranderen.

  Wanneer je in je droom aan het shoppen bent voor kleren, wijst dit op je angstgevoelens om ergens bij te horen.

  Als er een pashokje in je droom voorkomt, dan betekent dit dat je in een overgangsfase in je leven zit.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">