Water en licht

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  Hallo,
  Ik zit in een rare fase in mijn leven en ik hoop dat mijn dromen me wat kunnen vertellen. Alvast erg bedankt voor het meekijken.

  Ik droomde dat ik over een droog landschap liep. Er was een geul in de grond gegraven. Het begon te regenen en binnen een mum van tijd stroomde de geul vol met het meest prachtige heldere water dat ik ooit heb gezien. Ik was in gezelschap (geen idee wie). We doken in het water. Erin en eruit. We speelden. We hadden zoveel plezier.

  Het volgende moment zie ik mijn ex. Ik loop hem achterna, omdat ik graag bij hem wil zijn. Ik vraag waar hij heen gaat. Hij kijkt enkel achterom en lacht naar me, maar geeft geen antwoord. Dan zie ik hem in bad gaan.

  Het volgende moment zie ik mijn schoonvader, waar ik de laatste tijd vaak over droom. Hij wil gaan fietsen, maar het licht van de fiets is kapot. Hij maakt het licht. Ik maak een opmerking dat niet alles in het leven in 1 x goed kan gaan. (In een andere droom was mijn schoonvader bij mij in mijn auto waarvan het dak lekte. Het regende, dus de auto werd nat vanbinnen.)

  nostradamus
  Gast

  Water staat voor emotie. een droog landschap een gebrek aan emotie. zoals ik het kan verklaren ga je een leuke emotionele periode tegemoet met nog te ontmoeten personen. Je ex nam nog eens afscheid van je en ook zijn/haar bad staat voor emotie waarin hij/zij zich onder dompelt. maar dat is voor hem/haar. Geniet van alles wat je te wachten staat.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">