Wat willen ze mij vertellen?

 • Auteur
  Berichten
 • Mopske
  Deelnemer

  Ik droom niet elke dag of week maar steeds als ik droom ben ik op dezelfde plaats (beter gezegd omgeving). Maar telkens gebeuren er wel andere dingen. Ik ben altijd in hetzelfde gebouw met enorm veel kamers ook buiten heeft het een terras en zwembad en restaurant. Het lijkt wel een hotel al voelt het aan dat ik daar heel veel ben. In mijn dromen lopen daar ook andere mensen rond, soms ken ik deze mensen maar soms ook niet. Ze moeten ook door mijn woongedeelte om in de andere kamers(woonst) te geraken. Ook buiten het gebouw ken ik het in mijn dromen heel goed, het lijkt wel of ik er blindelings kan rondlopen. Maar in het echt herken ik het gebouw niet, ik weet ook niet waar dit zou kunnen zijn. Ik vraag me af wat die droom of vooral die plaats mij wil vertellen. Hebben jullie dit soms al meegemaakt?

  Ebeline
  Gast

  Het gebouw staat voor zowel het lichaam als het zelf. Hoe hoog je je bevindt in het gebouw, is een teken voor toenemend bewustzijn en intellect. Als je in de lagere gedeeltes van het gebouw bent, is dit een verwijzing naar een meer primitieve houding en sexualiteit.

  Het hotel wijst op een nieuwe geestestoestand of een verschuiving in je persoonlijke identiteit. Je moet afstand nemen van je oude gewoontes en oude manier van denken. Of je zou simpelweg even tijdelijk willen ontsnappen aan je dagelijkse leven.

  Een zwembad in je droom symboliseert ontspanning, kalmte, luxe en gemak. Je moet nodig even vrijaf nemen.

  Dromen van een terras betekent een open houding/ vertrouwen hebben in wat er komen gaat.

  Mopske
  Deelnemer

  Dank je wel!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">