Wat wil mijn brein me vertellen…

 • Auteur
  Berichten
 • Ronald
  Gast

  Hallo, een paar dagen geleden heb ik 2 bijzondere dromen gehad…

  Droom 1: Ik liep ’s avonds laat over straat en word gebeld door een dame waar ik lang een crush op heb gehad. Met haar heb ik al maanden geen contact meer. Sinds vorige week besloten om ipv te vechten tegen de connectie die ik met haar voel, deze juist te accepteren en dat het goed is. Wat het vreemde was aan het telefoongesprek is dat ze met het verhaal kwam dat het niet goed met haar ging en dat ze zich schuldig voelde. Ik stelde haar gerust en dat het okay was.

  Dezelfde nacht had ik een tweede droom…

  Droom 2: Ik ontmoette een ex van mij. Gekletst, that’s it. Ik vernam via via dat ze nog een oogje op me had. Daarna ben ik verkleed als zwarte piet bij haar op bezoek gegaan om haar te versieren.

  Iemand enig idee wat mn brein en gevoel me wil vertellen?

  Esme
  Moderator

  Ik denk dat de droom gaat om een verwerking. Je verlangt naar liefde en genegenheid. Daarom komt de vrouw in je dromen voor. Zij presenteert deze verlangens. Het is idd. beter om deze gevoelens te accepteren, dan er tegenin te gaan. Want door te accepteren laat je de spanning ook weer los.

  Zwarte piet is als een knecht en stel je je wat onderdanig op voor aandacht van een vrouw.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">