wat betekent mijn droom????

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 2 jaren geleden door EsmeEsme.
 • Auteur
  Berichten
 • D.
  Gast

  vanmiddag heb ik een middagdutje gedaan en had een nare droom waar ik huilend van wakker werd.

  Mijn meest dierbare persoon (M) in mijn leven nam mij mee naar het buitenland. Hier heeft hij mij behoorlijk in de problemen gebracht. Ik werd beschuldigd van moord en iedereen kwam achter mij aan (er was geen politie). Zo diep raakte ik in de problemen en toen ik hem om hulp vroeg begon hij te lachen, hij zei: je hoeft echt niet te verwachten dat ik jou nog help na alles wat je mij hebt aangedaan. bovendien is het nog veel te rommelig tussen ons dus verwacht wat verwacht je van mij. Uiteindelijk ben ik gevlucht en kon ik op het vliegveld een ticket boeken, dit heb ik gedaan. Op het vliegveld besefde ik mij dat ik mijn kat was vergeten van waar wij waren (mijn kat is alles voor mij). hierop zei M lachend dat dat helemaal niet zo erg is. Op dat moment werd ik wakker.

  Elke x droom ik over het buitenland (zelfde plek) en mijn kat is hier ook steeds bij.. dat M nu aanwezig was is nieuw.. wat betekent dit???

  EsmeEsme
  Moderator

  Een droom waarvoor je voor moord wordt beschuldigd betekent dat een buitenstaander ziet, dat je je wilt loskoppelen van emotie. De jacht naar jou staat symbool voor schending van je privacy. Het kan zijn, dat je spijt hebt of spijt hebt gekregen van het handelen van jou in een bepaalde situatie.

  De politie, die er niet is, is je innerlijk gezag. Je kat is je houvast, omdat je van het beestje nooit onbegrepen wordt. Je kunt bij het katje altijd jezelf zijn en dat is niet bij iedereen zo. Kan het zijn, dat je eerst een beetje de kat uit de boom kijkt? Het vliegtuig staat symbool van wegvluchten.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">