Wakker moeten worden

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Momo
  Gast

  Ik droomde dat ik sliep maar wakker moet worden omdat er iets aan de hand was. En dan maakte ik mezelf per ongeluk in het echt wakker. En dan ging ik weer slapen en kreeg precies dezelfde droom, maar dan een andere rede om wakker te worden.

  Bijvoorbeeld eerst droomde ik dat ik lag te slapen en dat het huis in brand stond. Ik dacht dat dit echt was dus probeerde wakker te worden. Dus toen werd ik echt wakker en realiseerde ik me dat het maar een droom was.

  Toen ging ik weer slapen en ja hoor. Ik droomde weer dat ik sliep. Alleen deze keer droomde ik dat ik me verslapen had en dat ik wakker moest worden. En ook hier dacht ik dat het echt was en maakte ik mezelf wakker, alleen maar om me te realiseren dat het maar een droom was.

  Hetzelfde had ik met inbrekers in mijn huis en mijn wekker die af ging.

  Daarna gebeurde (dezelfde nacht) dit zelfde ook nog met iemand die mijn naam zei. Ik werd wakker en dacht echt dat iemand mij riep, totdat ik op mijn wekker keek en zag dat het middernacht was.

  Ik vraag me af waarom ik dus droom over dat ik wakker moet worden?
  Ik heb mezelf s nachts wel 5 keer wakker gemaakt ofzo.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">