Vulkaan uitbarsting

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 4 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Kairos Vardoger
  Deelnemer

  Hallo allemaal,

  Ik had vannacht een droom over een vulkaan, deze vulkaan was gelegen op een mooi tropisch eiland waar mensen op vakantie gingen. Ik kreeg in de droom het gevoel dat de vulkaan snel uit zou gaan barsten en probeerde mensen hier voor te waarschuwen. Ze luisterde er niet naar en ik dacht dan moeten ze het zelf maar weten. En toen gebeurde het, ik zag de vulkaan ineens in een soort tekenfilm bijna tot ontploffing komen, maar nog niet echt. Op dit punt zei ik zie je nou wel het gaat nu gebeuren! Veel mensen gingen nu evacueren en een paar wisten er niets van. Die bleven nog lekker zwemmen in de baai en ik waarschuwde hun nog snel. Op dit punt stroomde er al wat lava in het water en de vrouw kon nog net op tijd wegkomen. Ik was van de ene op de andere plek en ik voelde het alsof ik daar was om mensen te waarschuwen, ik voelde er geen angst bij. Nu was ik bij de berg van de vulkaan en zag grote klodders lava naar beneden vallen, deze wist ik wel gemakkelijk te ontwijken. Nu ging ik weer naar het vakantie gedeelte en zag daar twee stelletjes in een grote hut, ze waren niet van plan om te vluchten geloof ik of ze waren te laks. Ik herinner me dat we nu ineens in een soort van fitness gym zaten en met zijn vijven elk op een bankje lagen en we buikspier oefeningen deden…wat ik zelf te weinig doe maar liet me niet kennen en deed dit met gemak heel vaak. De droom leek nu meer hier over te gaan en de vulkaan was niet belangrijk meer. Wat een heftige droom was het, heel spectaculair en mooie omgeving. Indrukwekkend, maar wat heeft het te betekenen? Ik lees verschillende betekenissen over de vulkaan dromen, maar kan mijn vinger er niet op leggen. Opgekropte woede zou best kunnen aangezien er op dit moment wat speelt en mijn geduld minimaal is geworden hier mee. Ook ga ik met een nieuwe baan starten deze week, na 3 jaar burnout. Ik hoor graag jullie verklaringen. :D

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het tropisch eiland is een beeld van ontspanning. Dit is wat je toekomstbeeld is om je volledig te kunnen ontspannen. Dit kun je realiseren door flink te gaan beweging, zoals sport of yoga (fitnes gym). De hut staat symbool voor back to basic gaan. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en goed te luisteren naar je lichaam. Je grenzen te herkennen en dit kunnen aangeven bij een ander, zoals in je nieuwe baan. Een burn-out komt vaak voor bij perfectionisten. Wanneer je je goede en slechte eigenschappen op nieuw leert kennen, dan kun je beter je grenzen aangeven.

  Je ziet het gevaar aankomen. Of ben jij de enige, die hier mee zit? Het lijkt erop dat alleen jij dit probleem ziet, wat in je wakkere wereld wellicht bij jou is voorgekomen. Anderen hebben zich niet zo druk gemaakt en jij bent daar de pineut van geworden. De vulkaan staat idd. symbool voor opgekropte woede en spanning. Wanneer de vulkaan in werking treedt komt alle stress naar boven. Het heeft tijd nodig om het te laten bezinken.

  Lava staat symbool voor een persoonlijk kookpunt, maar het water koelt het af. Water staat voor emotie. Denk aan tranen van geluk of verdriet. De mensen die in je droom manifesteren is de maatschappij.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">