Vriendin schiet

 • Auteur
  Berichten
 • Romy
  Gast

  Goedemorgen! Bedankt dat ik mijn droom mag voorleggen😊

  Daimey kwam als verassing langs met Auron. Mijn moeder vond het eerst een verassing maar toen gezellig.

  Toen ineens had ik een enorm huis met een aanbouw ouderenverzorgingstehuis. Ik nam haar en haar zoontje mee en vertelde dat ik met die aanbouw het verzorgingstehuis sponsorde en zij mij.

  Ik had een enorme auto staan en Daimey mocht rijden. Gek genoeg sprak ze deels nederlands trouwens. We gingen naar de stad (een hele oude,leek op delft maar dan wat lichter gekleurde gebouwen). En hebben gewandeld en gezellig gehad.

  Toen kwam er ineens een man en die ging allemaal slechte uitspraken doen over Daimey en Canada. Ik weet niet meer wat hij zei jammer genoeg. Toen pakte Daimey een pistool en schoot op een paar mensen. Voordat ze opgepakt werd nam ik het voor haar op en vertelde dat ze een heel goed iemand is en dat het niet haar schuld is. Toen was het allemaal oké. We gingen naar mijn huis en hadden het verder gezellig.

  Even als extra info.. Ik ken daimey via internet. We hebben al heel lang een hele goede band en allebij voorliefde voor pokemon. Ze woont in Canada met haar zoontjes… en.. heeft laatst iets heel ergs meegemaakt. Haar toen de tijd partner heeft zijn eigen ouders en zoontje vermoord. Poging op moord op zijn dochter. Sinds dien hebben we weer meer contact en door het vele praten is onze band beter dan ooit. Ze wilt heel graag een keer naar nederland komen omdat ik haar heel veel van hier laat zien en ze het heel mooi vind. We hebben contact via facebook en we chatten, bellen en videobellen.

  Ik weet niet wat ik met de droom moet, en misschien.. is er iets waar ik iets mee kan? In mijn eigen leven speelt er ook erg veel momenteel.

  Sorry voor het lange bericht en alvast bedankt ❤

  EsmeEsme
  Moderator

  Romy, het bezoek wijst op een gemoedelijk ouderlijk huis. Het verzorgingstehuis en de oude stad staat in deze context voor oude normen en waarden. Wat je van huis hebt mee gekregen vind je erg belangrijk. Echter de aanbouw bekent een update. Langzamerhand ga je je eigen mening vormen en heb je voor jezelf bedacht wat jij allemaal belangrijk vind in het leven.

  Daimey rijdt en dat houdt in dat je je nog mee laat voeren door haar. Schieten staat voor kritiek geven en ontvangen, waar je niet goed tegen kunt. Maar als ik verder lees, zijn er nare dingen gebeurd. Dit ben je ook aan het verwerken in je droom. Niet helemaal de taal kennen staat voor het onbekende, dat je trekt. Ik ben benieuwd of je je kunt vinden in de uitleg.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">