vriendin met masker op

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Drum&bass.
 • Auteur
  Berichten
 • Drum&Bass
  Gast

  Ik ben samen met een vriendin van me.( In het echt heb ik ook gevoelens voor haar en zij ook voor mij. Alleen geven we er niet aan over. (Ze is getrouwd. )
  We zijn dus samen bij elkaar. Opeens is ze verdwenen. Ik ga naar haar op zoek. Achter een muurtje ligt ze samen naast een man. Ze raken elkaar niet aan. Ze liggen beide op hun rug een beetje stoïcijns naar boven te kijken. De vriendin van me heeft een masker op.
  Wat zou dat kunnen betekenen.

  Esme
  Moderator

  De vriendin laat haar ware gevoelens niet zien. Ze is uit beeld, dus niet meer bereikbaar. Het muurtje is een obstakel. Een obstakel van gevoelens en is niet bereikbaar. De man symboliseert haar eigen man. Ze liggen stoïcijns op de rug. Het is een passief beeld. Communicatie ontbreekt hier.
  De uitleg van het masker staat in het droomwoordenboek. In de link lees je meer: https://www.droominfo.nl/droomwoordenboek/droom/uitleg/masker.

  Drum&bass
  Gast

  Bedankt Esme !!
  Ik herken me er helemaal in.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">